/

Prima masina din dantela: SEAT Mii by MANGO

Romantica, eleganta, seducatoare si pretioasa, dantela este si va fi mereu la moda. Imi place dantela in orice sezon, fie vara sau iarna am cel putin o piesa de baza in garderoba din pretiosul material. Pe langa tinutele fashion, acum exista si o masina construita in intregime din dantela.

La inceputul acestui an, SEAT a lansat modelul Mii by MANGO, o editie speciala si limitata a modelului de oras al marcii spaniole. Acum, tot cei de la SEAT au lansat versiunea din dantela a modelului care din pacate nu a fost disponibil si in Romania.

Modelul a fost construit in trei zile intr-un studio din Londra si s-au folosit 45 de metri de dantela nude plus 25 kilograme de rasina pentru a fixa aceasta dantela. Pentru cele 4 roti au fost necesari 10 metri de dantela neagra din bumbac, iar pentru imbinari s-au folosit 70 metri de dantela ornata cu diverse bijuterii.

SEAT Mii by MANGO

Mii by Mango este disponibil intr-o nuanta inedita si unica de Nude, dar si pe Negru intens la exterior, la interior combinand accente elegante de gri si nude. Editia limitata prezinta si cateva elemente de design specific feminine: un cuier special pentru geanta, o oglinda montata in parasolarul soferului, precum si covorase, praguri si cheie cu un design special.

SEAT Mii by MANGO

SEAT Mii by MANGO

Prima masina din dantela: SEAT Mii by MANGO

Iata si cum a fost construita masina din dantela

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Western Adventure

Următor

Calendar cu pisici si masini pozat de Karl Lagerfeld