Prima colectie de incaltaminte Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw din Sex and the City ramane cu siguranta unul dintre cele mai reprezentative fashion icon-uri create vreodata de un serial sau film. Numeroase piese, branduri, combinatii purtate de Carrie in film, si prin extindere de cea care a personificat-o timp de 8 ani – Sarah Jessica Parker, au devenit repere de stil, ce nu tin cont de tendintele in moda, care vin si trec, sau de trecerea timpului.

Nici nu stiu de ce a asteptat atata timp pentru a face a acest pas, dar cu siguranta Sarah Jessica Parker nu a surprins anuntand la finalul anului trecut debutul colaborarii sale cu Manolo Blahnik (unul dintre brandurile carora Carrie Bradshaw le-a consolidat definitiv pozitia pe harta internationala a modei) ce urma sa se concretizeze in lansarea unei colectii de pantofi semnata SJP.

Si iata ca a venit momentul, Sarah Jessica Parker dezvaluind prima sa colectie de incaltaminte SJP. Aceasta include modele cu un stil extrem de feminin, de la flip-flops de fiecare zi la stilettos cu barete fine si elegante, in nuante mereu la moda.

Colectia SJP se va comercializa din 28 februarie exclusiv in magazinele Nordstrom din Statele Unite, dar acestea vor putea fi achizitionate si online de pe Nordstrom.com, la preturi incepand de la 195$.

Printre modelele mele favorite din colectia SJP se numara acesti stiletto ce poarta chiar numele personajului din Sex and the City – pantofii Carrie by SJP.

Voua ce modele va plac din prima colectie Sarah Jessica Parker?

Foto via Vogue UK

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sephora, colectia de primavara 2014

Următor

Clarisonic, expertul in demachiere e disponibil in Romania