Prima colectie colaborativa de street fashion

De cand am descoperit-o, la inceputul anului, inghetata La Strada nu inceteaza sa ma uimeasca. M-a cucerit de la prima degustare, devenind in scurt timp inghetata mea favorita, prezenta oricand pentru un mic dejun, cina, rasfat sau gustare racoritoare si extrem de delicioasa.

Am remarcat ambalajul sofisticat, cu un design ce pare descins de pe podiumurile fashion week, dar nu am aprofundat subiectul pana de curand cand am aflat ca La Strada este prima inghetata pret-a-porter, inspirata din universul fascinant al modei.

Si pentru a sublinia radacinile sale couture, La Strada i-a provocat pe 8 dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri romani sa transforme strada intr-un catwalk.

Astfel, inspirati de inghetata La Strada, Andra Andreescu, Andreea Tincu, Cristian Samfira, Corina Vlădescu, Razvan Firea, Madalina Dorobantu, Mirela Fraser si Maria Marinescu au creat prima colectie colaborativa de street fashion din Romania.

Rezultatul? Pregatiti-va sa fiti uimiti si incantati (nu au fost dezvaluite decat cateva schite, dar se anunta o super colectie), mai ales ca La Strada a ales sa prezinte colectia colaborativa acolo unde ii este locul: in strada, printr-o proiectie 3D spectaculoasa.

Cred ca nu trebuie sa ratati acest eveniment unic, prezentarea colectiei de street fashion La Strada are loc in seara aceasta, in Piata Universitatii, incepand cu ora 21:00 si oricine poate asista.

Ne vedem la La Strada?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum poti avea un machiaj de star

Următor

Un altfel de couture