Premii de peste 6000 de EURO și un nou traseu in FUNDENI la Road Grand Pink 2016

RGPINK Fundeni

Echipa Asociației Club Sportiv Viața în Mișcare a reușit într-un timp imposibil de scurt relocarea traseului pentru ediția a doua Road Grand Pink – primul concurs de ciclism feminin din România.

Datorită unor probleme apărute în ultimul moment pe traseul din Otopeni, probleme ce fac imposibilă securitatea concurentelor, s-a decis relocarea acestuia în Fundeni, o comună la fel de prietenoasă cu ciclismul, la doar 18 km de București. Participantele vor avea la dispoziție transport gratuit către zona concursului și bineînțeles, înapoi în oraș.

De asemenea, noul traseu este proaspăt asfaltat și nu are niciun limitator de viteză. Programul inițial al evenimentului va fi decalat cu primul start la orele 11.00 pentru a permite buna desfășurare a competiției. Concursul își păstrează structura de circuit și turele ințiale pentru categorii suferă mici modificări, după cum urmează:

 • Copii/Fete:

7-10 ani – 2 km / 1 tură

11-14 ani – 4 km / 2 ture

15-16 ani (Cadete) – 6 km / 3 ture

17-18 ani (Junioare) – 1 oră + 1 tur de 4 km

 • Echipe – Adult + copil

5-9 ani – 2 km / 1 tură

                             10-13 ani – 4 km / 2 ture

 • Easy Ride (inclusiv pentru MTB, pliabilă + citybike) – 8 ture x 4 km
 • Long Ride – Amatoare și Avansate – 1 oră + 1 tur de 4 km

Easy Ride este categoria pentru orice tip de bicicletă și pregătire fizică și este diferențiată pe grupe de vârstă (18-24 ani, 25-30 ani, 31-35 ani, 36-40 ani, +40 ani). Se vor acorda premii speciale pentru participantele pe MTB, Pliabilă și Citybike.

Long Ride se prezintă cu două categorii Open: Amatoare (sportivele care au sau nu licență de amator emisă de Federația Română de Ciclism și junioarele de 17-18 ani) și Avansate (sportivele licențiate Elite și U23 de Federația Română de Ciclism). Pentru această ultimă categorie se recomandă participarea pe cursieră.

Premiile oferite la toate categoriile depășesc 6000 de euro:

 • pachet de concurs consistent, care va conține tricouri tehnice de alergare, powered by Always, gel de duș Adidas și vouchere de reduceri la Sport Guru și alte magazine de biciclete
 • premii substanțiale, dintre care amintim tricoul galben pentru cea mai bună ciclistă
 • premii în bani și produse pentru ciclistele de la categoria Avansate, pentru toate câștigătoarele, câte un set Adidas, produse sport, precum tricouri tehnice, ochelari ciclism, căști asigurate de Sport Guru, Rovelo, Moș Ion Roată și Bike House, vouchere valorice oferite de BikeXpert, BikeGeek și Moș Ion Roată, abonamente la sală puse la dispozitie de Daimon Wellness
 • tombolă cu premii, precum o bicicletă în valoare de 2000 de lei, oferită de Rovelo, șepci personalizate de la Turific! Handmade și tricouri de ciclism oferite de Bellotto

Sponsorii principali Skoda, Always, Carrefour și Omniasig , sunt alături în continuare, iar împreună cu toti ceilalți parteneri, susțin ciclismul feminin românesc și ajută la organizarea unei a doua ediții de neuitat!

Taxe de participare la ROAD GRAND PINK:

 • Copiii, Fetele și Junioarele – beneficiază de GRATUITATE 
 • Echipe – 30 lei
 • Easy Ride și Long Ride – 60 lei

Mai multe detalii despre concurs – traseu, înscrieri, noutăți, sfaturi utile pentru cicliste și nu numai pe www.roadgrandpink.ro și pe www.facebook.com/RoadGrandPink.

RGPINK Fundeni_afis

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

tendinte_fashion_primavara 16_dungi colorate
Anterior

Tendințe primăvară – vară 2016: Dungi colorate

Următor

4 rujuri pe care să le ai primăvara aceasta