Pregatiri pentru Halloween

Nu sunt cea mai mare fana a sarbatorilor importate, dar cumva Halloween-ul m-a cucerit. Poate si pentru ca implica personaje, povesti, creativitate si imaginatie…

Daca insa nu ai timp, rabdare sau dispozitie pentru petreceri costumate sau decoruri de groaza cu dovleci ciopliti si panze de paianjen, te poti bucura de Haloween in trei moduri, mai speciale, fara efort.

Floria.ro propune in fiecare an o colectie speciala de aranjamente florale de Halloween: cosuletele cu dovleci, aranjamentele florale in dovleci si florile napadite de paianjeni decorativi vor aduce in orice casa spiritul acestei sarbatori originale.

aranjamente Halloween - FloriaRo

Nu vrei sa te costumezi? O pot face insa unghiile tale… Salonul de unghii Maison Paris propune numeroase variante de manichiuri de Halloween.

Unghii Halloween

Si ce poate sa te binedispuna si sa te transpuna mai rapid intr-o atmosfera festiva decat un dulce delicios? Poti profita de Halloween pentru a renunta, pentru o zi, la orice dieta… eu iti recomand cupcakes sweet & scary de la Sweet Delights.

Cupcakes Halloween Sweet Delights

Deci, te-ai decis ce faci de Halloween?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Olivia Pope’s style

Următor

Pe taramuri grecesti