Pregatiri de primavara –
Color Riche Les Blancs

Am gasit un subiect potrivit pentru o astfel de zi apasatoare si deprimanta. Va voi povesti de culori delicioase, despre noua colectie de lacuri de unghii Color Riche Les Blancs, noutati cu care L’Oreal Paris ne tenteaza primavara aceasta.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blancs

Am descoperit noile lacuri Color Riche Les Blancs cu ocazia unor momente de rasfat marca L’Oreal Paris si incercandu-le pot sa va confirm ca isi respecta  pe deplin promisiunea. Ce promite L’Oreal Paris? O revolutie in manichiura, unghii perfecte, fara defect, datorita unei tehnologii inovatoare.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blancs

O manichiura in nuante deschise mate este atat de frumoasa, dar foarte pretentioasa. Trebuie sa fie perfecta, orice imperfectiune fiind imediat vizibila. Pigmentii albi densi si formula elastica a noii colectii Les Blancs asigura o aderenta puternica si o acoperire uniforma, fara urme sau bule de aer, cu doar doua aplicari. Iar daca nu ma crezi, iata rezultatul.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blancs

L’Oreal Paris nu s-a oprit insa aici, colectia Les Blancs propunand 7 tonuri de alb sofisticate, pentru manichiuri moderne si mereu la moda. Iar denumirile lor le fac si mai dezirabile: Lemon Meringue, Golden Coquillage, Gourmandise, Peach Neglige, Pistachio Drage, Menthe Glace si Ocean Porcelaine.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blanc

Eu m-am jucat cu 5 dintre aceste nuante de inghetata, care mie-mi evoca zilele insorite de vara si iti recomand si tie un truc pentru a scoate in evidenta nuanta oricarui lac de unghii, chiar si una discreta cum sunt cele din colectia Les Blancs: aplica peste baza de unghii un strat de lac alb mat, astfel, nuanta lacului aplicat peste va fi exact la in sticluta, nemodificata de nuanta unghiei fiecareia.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blancs

V-am mentionat si cu alte ocazii cat de impresionata am fost de rezistenta noii formule a lacurilor de unghii Color Riche, iar colectia Les Blancs nu face exceptie. Lacul aplicat pe unghiile mele dateaza de saptamana trecuta si inca rezista, fara crapaturi sau alte probleme. Sincer, niciun alt lac profesional nu mi-a rezistat mai mult de 3-4 zile in ultima vreme, asa ca manichiura cu lacurile L’Oreal Paris Color Riche dupa sase zile este o minune.

L'Oreal Paris Color Riche Les Blancs

Colectia Color Riche Le Vernis Les Blancs va fi disponibila din martie in magazine. Daca va simtiti intr-o dispozitie jucausa puteti incerca sa le combinati la fel ca mine, ele fiind si foarte accesibile – pret recomandat 15 Ron.

07_L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis_Les Blancs

Ce parere aveti, va plac noile nuante Color Riche Le Vernis din colectia Les Blancs?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bentley
Anterior

Bentley lanseaza o colectie capsula la Geneva

Chanel si Moschino
Următor

Chanel si Moschino: Supermaket vs. Fast Food