Povestea continua in Insurgent

Daca Divergent m-a cucerit iremediabil prin superba sa coloana sonora, Insurgent, a doua ecranizare a seriei, mi-a trezit curiozitatea de a urmari pana la final aventurile eroilor sai, prin introducerea unor noi personaje misterioase si interesante (cum ar fi mama lui Four, Evelyn, interpretata de Naomi Watts) si rasturnari uimitoare de situatie.

Nu va voi dezvalui prea multe detalii, merita sa descoperiti in cinema cum continua povestea eroilor in Insurgent. Nu este un film la fel de “razboinic” ca prima parte, personajele, in marea majoritate, sunt cele pe care le cunoasteti (desi unele dintre ele isi vor releva fete necunoscute sau nebanuite in Divergent), insa deschide o noua perspectiva asupra povestii in ansamblul ei. In ce fel? Acest lucru il veti descoperi vizionand Insurgent.

Dupa spectaculoasa evadare din Divergent, micul grup care i-a urmat pe Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) se ascunde in comunitatea linistita a factiunii Amity, fiind insa nevoiti redevina fugari din nou atunci cand soldatii aflati sub conducerea neinduratoarei Jeanine (interpretata de Kate Winslet) le identifica refugiul. Jeanine este in cautarea acelui divergent (persoana ce nu apartine, prin caracterul sau, niciunei factiuni, dar totodata se integreaza cate putin in fiecare dintre ele) capabil sa deschida o misterioasa cutie, in care se afla secrete despre trecutul si de care depinde viitorul omenirii. Evident, Tris Prior (de altfel chiar fiica pastratoarei acestei cutii) este divergentul ales, fiind aruncata astfel intr-o cursa virtuala (cu efecte reale insa) pentru a supravietui.

Nu va mai dezvalui decat faptul ca, in final, secretul existentei acestei societati distopice, bazata pe cele 5 factiuni, este dezvaluit, deznodamantul peliculei Insurgent lasand sa se intrevada o a treia parte a seriei extrem de interesanta, complet diferita ca actiune de primele doua… pentru care va trebui insa sa asteptam inca un an (citind intre timp romanele Veronicai Roth).

 

Va recomand deci o seara de weekend la cinema, in compania Insurgent. Pelicula Insurgent ruleaza in cinema de pe 20 martie, fiind distribuita in Romania de Intercom Film.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Lentile de contact si 6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ele

Următor

Lancôme La Nuit Trésor