Pop-up cinema in the park

pop-up cinema in the park

Vara este rezervată experiențelor în aer liber, mai ales în această perioadă plină de restricții. De aceea, Orange pop-up cinema in the park pică la fix în această lună iulie fierbinte.

Iubesc filmele și ador să le văd în cinema… este un sentiment magic să urmărești personajele pe acel ecran imens, delectându-te cu floricele. Evident că îmi lipsește mult mersul la cinema, era una dintre activitățile mele favorite de weekend. Mai ales vara, când era destul de liber și reușeam să ajung la zi cu toate blockbuster-ele lansate până atunci.

Am reușit însă să retrăiesc „magia” cinema-ului. La pop-up cinema in the park organizat de Orange România. Și a fost exact la fel de minunat precum îmi aminteam!

Ce este pop-up cinema in the park?

Este o sală de cinema, de dimensiuni medii (maxim 300 de persoane), în aer liber… sau, mai degrabă, o sală de cinema VIP de dimensiuni mari! Pentru că scaunele au fost înlocuite de fotolii de puf moi și confortabile, grupate câte 2, 3, maxim 4 în jurul unei mese, la o distanță apreciabilă de cele vecine.

Pop-up cinema in the park

Unde e pop-up cinema in the park?

Evident, într-un parc. Este vorba de Alexandru Ioan Cuza (pentru necunoscători, asemenea mie, este vorba despre IOR, partea dinspre ParkLake Shopping Center), pe insula Pensionarilor (nu știu de ce se numește așa, nu prea i se potrivește).

Când?

Proiecțiile au loc vineri, sâmbătă și duminică, timp de 3 săptămâni (10-12 iulie, 17-19 iulie și 24-26 iulie) după un program foarte simplu: vineri rulează 2 filme (20:30 și 23:30), sâmbăta rulează 3 filme (10:00, 20:00 și 23:00), iar duminică 2 filme (10:00 și 20:00). Este o pauza destul de mare între proiecții pentru a asigura dezinfectarea spațiului pentru siguranță completă.

Eu am fost vineri la Shazam (2019), pe care nu îl văzusem, dar pe care vi-l recomand cu căldură. Este un film cu super eroi super lejer și amuzant, perfect pentru a te destinde.

Niciunul dintre filme nu se va repeta, se difuzează o singură dată. Pe lista mea se mai află: Once upon a time in Hollywood (17 iulie), Men in black International (18 iulie), The Girl in the Spider’s web (24 iulie) și Doolitle (25 iulie). Programul complet se găsește aici.

Pop-up cinema in the park

Pop-up cinema in the park

Dacă ți-e dor de văzut filme la cinema cu prietenii, îți recomand experiența pop-up cinema in the park. Pe mine m-a încărcat cu o energie pozitivă. Și, deși am purtat masca în afara spațiului cu fotolii de puf, asemenea tuturor participanților, am simțit, pentru câteva momente, că e totul ca înainte, că este o vară obișnuită, în care abia aștept să descopăr locuri și lucruri deosebite.

Îți recomand să achiziționezi biletele pe iabilet.ro, facilitează mult accesul și toată procedura de la intrare. Poți achiziționa și pe loc, dar online găsești locuri mai bune!

Sunt disponibile pachete de 2, 3 sau 4 locuri, costul unui bilet valabil pentru vizionarea unui film fiind 7 lei. Cel mai important lucru este însă că această sumă de pe bilete merge integral către Fundația Orange pentru proiectul Digitaliada, proiect ce promovează educația digitală în școlile din mediul rural. Așa că te distrezi și faci și o faptă bună!

Am lăsat pentru final vestea bună că, după cele 3 săptămâni la București (una a și trecut, din păcate), pop-up cinema se mută la Iași.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

conace din Covasna
Anterior

7 conace din Covasna de descoperit vara aceasta

Bryo Appetite
Următor

Bryo Appetite: unde ieși la terasă în București