Plicul Moon by Dana Rogoz

Dana Rogoz a dezvaluit la miezul noptii trecute pe blogul personal primul sau proiect de design – plicul Moon. O admir pe Dana din multe puncte de vedere, iar aceasta creatie o reprezinta cred prin noutatea si unicitatea ei, prin inovatie si creativitate.

Ce este insa atat  de special cu plicul Moon by Dana Rogoz?

Plicul Moon vine in 2 culori de baza neutre – negru si nude – si are fete detasabile, pe care le poti achizitiona separat si le poti inlocui in functie de starea de spirit, eveniment, sezon si asa mai departe. Ai de fapt mai multe genti intr-una singura. Prima fata detasabila, pe care o achizitionezi odata cu plicul, este o oglinda, o idee inedita si ingenioasa de a pune in evidenta un simplu plic.

Plicul si fetele detasabile se vor comercializa on-line, incepand din 10 februarie. Plicul va costa 300 de ron, iar fetele intre 20 si 35 ron.

Cred ca plicul Moon by Dana Rogoz  este o investitie foarte buna, care te scuteste de alte investitii ulterioare, oferindu-ti posibilitatea de a fi totusi in tendinte, afisand de fiecare data aparent o alta geanta. Voi ce parere aveti?

12 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ski vs. Spa

Următor

10 lucruri de facut in februarie