Plicul Moon by Dana Rogoz in editie limitata

Au trecut trei luni de la lansarea primului proiect de design al Danei Rogoz – Plicul Moon si pe langa noile fete detasabile si accesoriile inedite cu care Dana a upgradat plicul de-a lungul acestor luni, ieri a dezvaluit si prima editie limitata.

Editia limitata, de vara, pentru plicul Moon by Dana Rogoz este inspirata de unul dintre deliciile mele preferate, inghetata, asa ca nu putea sa nu ma cucereasca, de la primele imagini. Respectand tema editiei limitate, Dana Rogoz a lansat noua colectie de plicuri Moon la Cioccogelateria Venchi.

Plicul Moon by Dana Rogoz in editie limitata este de culoare alba (a treia nuanta care se alatura celor doua neutre, negru si bej, in care plicul este disponibil de la lansare) si dispune, pe langa fata originala din oglinda, care constituie si ideea inedita a Danei Rogoz, de cateva fete detasabile cu imagini apetisante de inghetata.

Acest plic cu fete detasabile poate fi comandat prin e-mail, iar detalii gasesti pe blog-ul Danei Rogoz.

Va doresc o vara racoroasa alaturi de plicul Moon by Dana Rogoz in editie limitata, daca va hotarati sa il achizitionati.

Foto via Cioccogelateria Venchi

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film: The Great Gatsby

Următor

9 ani The One - cea mai mandra petrecere