Plicul Moon by Dana Rogoz editie de vara cu inghetata

Daca erati curioase sa vedeti in detaliu noile fete detasabile disponibile pentru editia limitata a plicului Moon by Dana Rogoz, le-am descoperit astazi pe blogul Danei si vi le impartasesc. Asa cum ne-am dat seama, plicul Moon by Dana Rogoz editie limitata, de vara, este de culoare alba, din piele naturala asemenea versiunilor de baza – pe bej si negru – si beneficiaza de fata detasabila oglinda. In plus, Dana Rogoz propune pentru aceasta editie limitata si o noua colectie de fete detasabile (de asemenea in editie limitata) din plastic usor si foarte fin cu imagini de inghetata.

Fetele detasabile cu inghetata sunt in numar de 5, fiecare pe un fond pastel placut si adaptat sezonului, purtand nume sugestive: Inghetata Piersica, Inghetata Capsuni, Inghetata Fistic, Inghetata Vanilie si Inghetata Asortata.

Plicul Moon by Dana Rogoz editie limitata costa 300 de lei si fiecare dintre fetele detasabile cu inghetata 35 de lei. De asemenea, este disponibil si un accesoriu specific editiei limitate, in culoarea acesteia – alb. Este vorba despre o curea subtire detasabila pentru umar, dar care poat fi utilizata si pe post de centura.

Plicul Moon by Dana Rogoz est o investitie utila prin caracterul ei versatil, putand fi utilizata la nesfarsit in diferite moduri si combinatii, cu diferite fete detasabile care-i vor schimba total infatisarea de fiecare data. Pe blog Dana Rogoz iti explica multitudinea de “fete” ale plicului Moon.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Design your world sau cum sa fii creativ in mod neconventional

Următor

Lansare oficiala Renault Captur