Pizzeria Interbellico – un restaurant chic

Imi placea si ma uitam cu religiozitate cand eram mica la serialul Cheers.  Imi placea locul, imi placeau oamenii si glumele, dar mai ales genericul, desi la varsta aceea frageda nu intelegeam perfect conceptul de a merge acolo unde «everybody knows your name»

La un astfel de loc m-a dus cu gandul mica Pizzerie Interbellico, situata pe strada Maria Rosetti la numarul 53. Are in total 5 mese si m-a sedus de la prima vedere prin decorul vintage si foarte primitor. Mancarea este si ea foarte gustoasa, de-a lungul timpului am incercat mai multe tipuri de paste, toate delicioase, mai multe sortimente de pizza, cel mai mult mi-au placut pizza tonno si due formaggi, dar si supa cu taitei, excelenta in serile friguroase de ianuarie si deserturile.

Nu am reusit sa fac poze din cauza luminii difuze datorate orei tarzii, dar va recomand cu caldura Pizzeria Interbellico, pentru o iesire intre prieteni vechi, cand vrei sa depeni amintiri intr-un cadru placut, cu o muzica buna in surdina.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film: Viata la 40 de ani

Următor

Pielea, in trend si pentru primavara 2013