Pet style: noua colecție Lurvig de la Ikea dedicată animalelor de companie

Dacă cățeii pot beneficia acum de haine de designer, de ce nu ar beneficia și de propriul colț în locuința noastră, amenajat cu piese de mobilier special concepute de Ikea pentru ei?

Mi-a rămas gândul acum câțiva ani la colecția de mobilier pentru căței  de la Harrods. Evident, toate piesele de mobilier – din piele, catifea și chiar plexiglas – erau la prețuri exorbitante, dar atât de reușite încât, dacă aș fi avut un animal în acel moment, probabil că i-aș fi dăruit instant cel puțin una.

Pentru că animalele de companie sunt membri ai familiei. Trăiesc alături de noi zi de zi și ne înseninează chiar și cea mai mohorâtă zi prin prezența și afecțiunea lor. De aceea, era doar natural să le oferim propriul lor spațiu în casele noastre.

Acesta este și ideea de la care au pornit designerii Ikea atunci când au creat Lurvig, o gamă dedicată animalelor de companie. LURVIG este o colecție creată pentru a ne face și mai frumoasă viața alături de câini și pisici, accesibilă și durabilă, integrându-se perfect în orice locuință datorită designului modular.

Lurvig a fost creată în colaborare cu designeri iubitori de animale și medici veterinari, concepută pentru a se adapta tuturor aspectelor vieții alături de pisici sau câini.

Au fost luate în considerare particularitățile și obiceiurile acestor animale de companie, și binențeles, s-a ținut cont în fiecare moment de siguranța acestora: câinii rod jucăriile și aduc în casă praf și noroi din plimbările pe afară, pisicile se agață și zgârie suprafețele și sunt sensibile la miros și textură. Materialele sigure și rezistente au jucat astfel un rol foarte important în crearea acestor piese dedicate lor.

Lurvig include paturi pentru câini și căsuțe pentru pisici, pături și perne, boluri, jucării, dar și zgărzi, lese și o perie pentru îngrijire.

Colecția este concepută folosind culori asortate cu gama Ikea, pentru că totul trebuie să se integreze armonios ansablului și decorului general. Mai mult, în colecția Lurvig regăsim un pat pentru pisici care se integrează perfect în etajera Kallax, precum și versiunea în miniatură a uneia dintre canapelele Ikea, replicată pentru animale. 

Puteți da fuga la Ikea pentru a redecora colțul (colțurile) dedicate celui mai bun prieten al omului chiar de mâine (Lurvig este disponibilă în magazinul Ikea începând cu 8 septembrie) sau puteți alege piesele favorite online

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

A walk at the beach: Chanel Spring Summer 2019

Următor

6 locuri în care să iei micul dejun în București toamna aceasta