Pensule de artist
Make Up For Ever

Cand vine vorba de pictura si de machiaj cred ca niciodata nu sunt suficiente pensule in trusa, oricand va exista o tusa care pare imposibil de realizat cu cele disponibile sau un produs cosmetic a carui aplicare ar fi necesitat o anumita pensula de care nu dispunem. Cred ca persoanelor cu astfel de inclinatii li se adreseaza noua colectie completa si complexa, as spune eu, de pensule de machiaj profesionale Make Up For Ever (unul dintre brandurile mele favorite din Sephora), compusa din 76 de referinte, de la cele clasice si practice, de baza, la cele de artist, tehnice, pentru creatii spectaculoase.

Si nu intamplator am inceput prin aceasta paralela intre pictura si machiaj, Make Up For Ever inovand prin aceasta noua colectie si aducand pensulele de machiaj si mai aproape de instrumentele artistilor: noi forme originale, oferta completa de 76 de referinte, noi tipuri de fibre sintetice.

Pensulele sunt intrumentul fundamental (atat in pictura cat si in make-up, atat pentru artistul profesionist cat si pentru amatoare), o prelungire, care trebuie sa fie cat mai naturala, a mainilor.

Pensulele din gama Make Up For Ever sunt din fibre sintetice inovatoare (pentru ca MUFE respecta animalele) cu aceleasi calitati ca parul natural, dar tehnic mai performante; au forme, diametre si densitati diferite, in functie de destinatie (pensulele numerotate cu 100 sunt destinate tenului, cele cu 200 machiajului ochilor, 300 pentru buze, iar cele cu 400 sunt o categorie speciala destinata profesionistilor).

Iata in continuare cateva dintre noile pensule Make Up For Ever:
Gama destinata tenului

Gama destinata ochilor

Gama destinata buzelor

Gama destinata profesionistilor

Produsele Make Up For Ever sunt comercializate exclusiv in magazinele Sephora, iar in perioada 14 mai – 9 iunie te poti programa la sesiuni de machiaj in cadrul caravanei Make Up For Ever (gasesti detalii pe pagina de Facebook Sephora Romania).

Imaginile acestea parca mi-au deschis apetitul pentru pictura (sa nu mentionez de shopping mai ales ca acum realizez cate tipuri de pensule imi lipsesc din trusa). Voi ce tip de pensule de machiaj utilizati in mod curent?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film - Star Trek In intuneric

Următor

Cele mai frumoase pictoriale din mai