Pe taramuri grecesti

Ce mod mai placut de a-mi incepe ziua si de a lua o pauza de la realitatea mai putin placuta a toamnei reci de afara decat o calatorie cu gandul pe taramurile insorite ale Greciei, o calatorie aromata oferita de noua gama Fa Greek Yoghurt.

Mi-am reamintit de vacanta, de plaje, soare si legendele grecesti, surprinse in noile produse Fa Greek Yoghurt, cu o formula ce combina proprietatile hidratante unice ale iaurtului grecesc (sunt sigura ca daca esti fana tzatziki ai observat deja textura onctuoasa a iaurtului grecesc, acesta continand de doua ori mai multe proteine decat iaurtul natural) cu aroma senzuala de migdale. Miresme solare ce iti protejeaza pielea in sezonul rece, pastrand vie amintirea zilelor de vara.

Fa Greek Yoghurt

Noua gama Fa Greek Yoghurt contine un gel de dus, sapun lichid si sapun solid, cu o formula usoara ce curata delicat pielea, pastrandu-i echilibrul natural si hidratand-o in profunzime. Pare exact ceea ce as avea nevoie in acest moment… alaturi de cateva instantanee din vacanta in Grecia, pentru a ma binedispune.

Thassos - Grecia

Thassos - Grecia

Thassos - Grecia

Thassos - Grecia

 

 

 

 

 

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pregatiri pentru Halloween

Următor

Mihnea are nevoie de ajutor. Haideti sa-i intindem o mana...