/

Pasticceria Marchesi sau dulciuri chic made by Prada

Prada - Pasticceria Marchesi

Prada a cumparat o cofetarie in Milano. Celebra casa de lux a devenit actionarul majoritar al firmei care detine Pasticceria Marchesi, un reper secular pentru amatorii de prajituri din capitala italiana a modei.

Cofetaria achizitionata de Prada isi primeste clientii, din 1824, in centrul istoric al orasului, langa gradinile Castelului Sforzesco. Pasticceria Marchesi a fost detinuta pana astazi de familia de cofetari cu acelasi nume.

Pentru a se asigura ca prajiturile, bomboanele de ciocolata si celebrul panettone produse in laboratorul propriu vor fi si pe viitor cel putin la fel de apetisante ca pana acum, noul proprietar l-a lasat pe Angelo Marchesi, un urmas al fondatorului, sa conduca operatiunile ”noii sale divizii”.

Pasticceria Marchesi - Prada

Departamentul de marketing al Prada se va ocupa insa de promovarea globala a brandului Marchesi, conform  4Trend.ro, detaliu care anunta, practic, iminenta aparitie a unui ”lant” international de cofetarii si cafenele, sub umbrela marcii de lux.

Anul trecut, grupul francez LVMH a achizitionat o afacere similara, tot in Milano – Pasticceria Cova, localizata pe mult mai cunoscuta Via Montenapoleone.

Via 4Trend

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

H&M Conscious 2014_Amber Valetta
Anterior

H&M Conscious si Conscious Exclusive 2014

Amway Premium spa collection
Următor

Rasfat de weekend cu Amway Premium Spa