Un blog personal despre tot ce-i chic

Pasta de dinti… pastile

Beauty

Ador produsele Lush si astept cu nerabdare fiecare sezon pentru a descoperi ce au mai inventat… Pastilele pasta de dinti se comercializeaza de ceva vreme, eu le-am descoperit intr-un pliant Lush din vara acestui an, si le gasesc extraordinare.

In primul rand, utilizarea imi pare mai facila decat in cazul pastei de dinti obisnuite – spargi pastila intre dinti pentru ca este f moale si apoi periezi obisnuit dintii cu periuta umeda. Spuma care se formeaza curata chiar si spatiile dintre dinti, gustul este mult mai placut decat cel al pastei de dinti si persista mai multa vreme. In plus, dupa o utilizare constanta de 2-3 saptamani se observa si o albire a dintilor deoarece contin bicarbonat.

Poti alege dintr-o gama de 4 variante de pastile: antiseptice, cu scortisoara si cuisoare; cu menta, cu lime si iasomie sau vanilie si santal pentru o respiratie proaspata.

Pastilele se pot comanda pe lush.ro sau se pot achizitiona din magazinele Lush din Mario Plaza, Afi Palace sau Baneasa Shopping City, in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Recente în Beauty

Go to Top