Paris Fashion Week Haute Couture Toamna – Iarna 2014/2015

Paris Fashion Week Haute Couture

De 3 zile, Paris gazduieste show-urile haute couture toamna iarna 2014/2015 si ca de obicei. Si pentru ca fiecare colectie vine cu farmecul sau particular, cu viziunea unica a creatorului sau, m-am gandit sa structurez rezumatul prezentarilor din cadrul  Paris Fashion Week Haute Couture Toamna – Iarna 2014/2015 in mai multe episoade.

Astazi, in prima parte, va propun sa admiram colectiile Atelier Versace (prezentata in cadrul show-ului care a deschis aceasta Saptamana a Modei de la Paris), Christian Dior, Chanel si Giambattista Valli haute couture.

Colectia Atelier Versace are o paleta cromatica intunecata, dominata de negru, bleumarin si violet. Predomina pantalonii, croielile sunt drepte si urmaresc linia corpului, decupajele indraznete (umeri dezgoliti, crapaturi adanci) amintesc de creatoarea colectiei, Donatella Versace.

Colectia Christian Dior couture te introduce intr-un univers elegant, dominat de alb pur. Elementul repetat obsesiv in cadrul colectiei este fusta ampla (fie de lungime maxi fie midi). Broderiile complicate si fine transforma piesele colectiei in opere de arta.

Piesa vedeta a colectiei Chanel Couture Toamna – Iarna 2014/2015 este pantalonul scurt, introdus in combinatii « neasteptate », mai ales daca tinem seama de sezon – mantou scurt & sandale, rochie & sandale. Este o colectie in griuri colorate, nuante neutre si foarte placute.

Favorita mea, dintre colectiile prezentate pana astazi in cadrul Paris Fashion Week Haute Couture Toamna – Iarna 2014/2015, colectia Giambattista Valli transmite un optimism debordant. Este o colectie in nuante proaspete si vesele de roz, verde si galben, cu alternante si combinatii placute vizual de aplicatii florale delicate si dungi alb – negru simple sau stilizate.

Foto via Style.com

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Amway Satinique - piele de vara
Anterior

Noutati pentru ingrijirea tenului si parului de la Amway

Scottish Fine Soaps Orange Blossom Verbena
Următor

Noutati parfumate: Scottish Fine Soaps Orange Blossom & Verbena