Papusi de designer in scop caritabil

20 noiembrie reprezinta Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, iar anul acesta a fost marcata intr-un mod special prin Licitatia de Papusi, realizata cu sprijinul Molecule F, in cadrul unei Gale UNICEF.

6 designeri romani s-au raliat initiativei Molecule F, realizand papusi inedite, atat de diferite, dar umanizate fiecare de cate o poveste.

Papusa Papusa realizata de Parlor s-a nascut pe 6 Silvestru 2013 si are o inaltime cat incape in sufletul unui copil. Ea are o palarie din pene si ochii universali, iar in cadrul licitatiei caritabile a fost achizitionata de Vadim Poletaev de la Rompetrol.

Papusa Pierrot creata de designerul Raluca Mihalceanu s-a nascut pe 5 noiembrie 2013, in Romania si are 50 de cm. Parul lui este stralucitor, ca aurora boreala si are ochii negri, fiind castigat la licitatie de  Andreea Marin, care este Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF.

Papusa Nora realizata de Adelina Ivan s-a nascut pe 11 noiembrie 2014. Ea are cetatenie islandeza si are 55 de cm. Parul ei este negru, ochii albastri, iar in cadrul licitatiei caritabile a fost achizitionata de Victor Ponta, Prim ministrul Romanei.

Papusile Kate & Jim realizate de designerul Anca Manuela Fetcu sunt britanici si au fiecare 38 de cm. Kate s-a nascut pe 5 mai 2005, iar Jim pe 10 octombrie 2005. Ei au parul blond si ochii albastri, Kate si Jim se iubesc foarte mult. Kate il astepata pe Jim sa se intoarca acasa. Jim e marinar. Kate si Jim au fost licitati de Remus Pricopie, Ministrul Educatiei.

Papusa Ioana realizata de Rhea Costa s-a nascut in noiembrie 2013, in Romania si are 50 de cm. Parul ei este brunet si are ochii verzi, fiind achizitionata in cadrul Galei UNICEF de Catalin Cretu de la Visa.

Papusa Olga creata de designerul Keszeg Agnes s-a nascut in mai 2013, in Romania, si are 35 de cm. Are parul roscat si ochii abastri, si a apartine acum Luminitei Costache de la UNICEF.

 

In Franta, au raspuns apelului UNICEF nume mari ca Lanvin, Dior, Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Prada sau Elie Saab, colectia de 19 papusi de designer inspirate de capitala franceza (Orasul Luminilor fiind tema propusa de organizatori) urmand a fi licitate pe 2 decembrie (pana pe 1 decembrie fiind expuse in Petit Palais din Paris.

Invalid Displayed Gallery

Interesante aceste papusi de designer in scop caritabil, frumoasa initiativa Molecule F si gestul designerilor romani, care trebuie felicitati, cred, si copiati de cat mai multi. Cei peste 100.000 de dolari stransi in urma Galei vor sustine eforturile UNICEF ca fiecare comunitate din Romania sa aiba un asistent social, un asistent medical si o scoala care sa identifice cat mai repede cazurile de violenta impotriva copiilor, oferindu-le sprijin.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Super lacul de unghii Vinylux

Următor

La multi ani, Beau Monde!