Pantofi in stilul Marilyn Monroe

Sursele de inspiratie ale designerilor sunt multiple, iar atunci cand este vorba de una dintre marile dive ale cinematografiei de alta data rezultatul este aproape sigur fabulos. Nu stim inca la ce sa ne asteptam din partea Authentic Brands Group care intentioneaza sa lanseze in septembrie o linie de incaltaminte inspirata de stilul incantatoarei si vesnic tinerei Marilyn Monroe, dar cu siguranta voi urmari cu interes evolutia acestei linii.

Piesele colectiei nu au fost inca dezvaluite, se pare insa ca vor capta, in diferite stiluri (de la balerini la ghete si stilettos), spiritul unic, sofisticat si stralucitor, al actritei Marilyn Monroe. Preturile vor fi accesibile (intre 39 si 79 de dolari), colectia de incaltamine urmand sa o completeze pe cea de imbracaminte lansata de Authentic Brands Group inpirata de Marilyn Monroe, care-i si poarta de altfel numele, comercializata in Statele Unite de Macy’s.

Curiozitatea m-a impins sa fac cateva cercetari pe internet si iata in cateva imagini ce astept de la aceasta colectie de pantofi in stilul Marilyn Monroe.

Ce parere aveti, va plac pantofii in stilul Marilyn Monroe?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Topmodele designer

Următor

Palarii, accesorii super chic