Pandora Essence Collection

V-am tot mentionat cat imi plac povestile si ca apreciez o bijuterie cu insemnatate mai mult decat una foarte costisitoare. Si pentru ca vorbim de povesti si sensuri, sunt incantata sa va dezvalui faptul ca bratara cu amintiri are acum pereche: bratara cu valori Pandora.

Alaturi de talismanele ce simbolizeaza cele mai dragi si minunate amintiri, momente, fiinte din viata ta, acum le poti purta mereu pe cele ce te reprezinta si definesc ca om, valorile si credintele tale.

Pandora lanseaza o noua colectie, Pandora Essence, ce este insotita si de un nou model de bratara, mai subtire, mai fina, mai delicata si mai eleganta. Pandora Essence Collection este compusa din 24 de charm-uri – sau talismane – reprezentand valori eterne si universale, care ne definesc in esenta sau spre care aspiram: pasiune, libertate, sanatate, pace, speranta, fericire, compasiune, incredere, incredere in sine, credinta, stabilitate, energie, iubire, curaj, optimism, echilibru, intelepciune, stare de bine, respect, bucurie, prosperitate, loialitate, sinceritate si putere.

Bratara si talismanele din colectia Pandora Essence sunt din argint 925, iar marea noutate este ca acestea post fi fixate pe bratara cu ajutorul unei cleme flexibile din silicon plasata in interiorul fiecarui talisman.

Design-ul si finisajele talismanelor Pandora Essence sunt exceptionale, foarte fine si feminine, si mi-a fost la fel de greu sa imi aleg preferatele pentru propria bratara a valorilor pe cat imi este la interviuri sa-mi aleg 3 puncte forte si 3 puncte slabe.

M-m decis in final pentru: Putere (un charm elegant si sofisticat, negru intens, din spinel), Optimism (un charm argintiu cu aspect marmorat, deosebit) si Stabilitate (un charm pretios, cu pietre stralucitoare asezate circular pe linia mediana).

Care sunt valorile care te definesc pe tine si pe care ti-ar placea sa le porti pretutindeni cu tine din colectia Pandora Essence?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film:
Tinutul din mijlocul verii

Următor

Red Carpet Screen Actors Guild Awards 2014