Palarii, accesorii super chic

Accesoriile pot salva, condimenta sau personaliza o tinuta, iar pentru mine sunt o pasiune in plus. Printre accesorii, palariile au cred un mare potential, inca indeajuns exploatat la noi. Si pentru ca eu ador palariile in orice sezon, v-am pregatit doua galerii cu modelele preferate sau palarii mai speciale din colectiile de primavara – vara 2013.

Palarii ample de pai, sepci pretioase, bentite sau voalete in culori tari sau pastelate, iata cateva modele de palarii de designer care mi-au atras atentia, excelente pentru sezonul estival, tinand cont de teama mea obsesiva de insolatie si in general de efectele nocive ale soarelui de pranz.

Oferta de palarii de la noi nu este din pacate foarte mare. Am gasit cateva modele de palarii de pai si sepci interesante la H&M si Zara. Pentru modele mai elegante, cu nota vintage, poti incerca pe Vintage Wardrobe sau Seven Sins . Daca te intereseaza modele mai speciale, de designer, si esti dispusa evident sa cheltuiesti o suma mai mare pentru o palarie, iti recomand creatiile Kristinei Dragomir (pe care le gasesti pe Molecule-f) si palariile Gabrielei Dumitran.

Ce parere ai deci? Tu porti palarii?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pantofi in stilul Marilyn Monroe

Următor

Ce mi-a placut in aprilie