Outfit pentru o zi de vara ploioasa

Outfit zi ploioasa_Kate Moss

Chiar daca capriciile vremii prevestesc apropierea toamnei, ne putem bucura inca de cateva zi calduroase de vara, presarate insa cu averse. Fiind weekend, va propun un outfit lejer, perfect pentru o zi de vara ploioasa.

Kate Moss m-a inspirat : o vesta neagra, o pereche de pantaloni scurti comozi (vine toamna si nu vom mai avea ocazia sa ii purtam, asa ca ar fi bine sa profitam), accesorizate corespunzator vremii ploioase cu o pereche de cizme de cauciuc (clasicele “Wellies”), o geanta cu tinte, un colier rock, o pereche de ochelari de soare supra dimensionati si evident, o umbrela sau o pelerina usoara de ploaie, daca preferati.

Nu lasati vremea sa va descurajeze, profitati de weekend: iesiti la o plimbare (stradutele cu vile dimprejurul bulevardului Dacia, parcul Ion Voicu, Icoanei… trebuie admirate), opriti-va pentru un desert neobisnuit si delicios la Casa cu Tei (un restaurant cu terasa pe care l-am descoperit de ceva timp, dar al carui Chef nu inceteaza sa ma uimeasca cu preparate exceptionale unice) sau mergeti sa ascultati jazz pe Promenada (pe 23 si 24 august se desfasoara pe terasa mall Promenada Festivalul de Jazz in Aer Liber “Let’s jazz about it”).

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

O zi perfecta incepe cu o dimineata perfecta

Original Greek Frappe
Următor

The original Greek frappe: Reteta.