Oscars 2018 – best dressed

Și anul acesta, pentru al patrulea an consecutiv, Gala Premiilor Oscar (The Oscars 2018) s-au văzut pe DIGI24. Am avut norocul să fiu invitată în studioul Digi24 și am urmărit pe zecile de ecrane care mă înconjurau defilarea strălucitoare de pe covorul roșu.

Am reținut 10 dintre actrițele mele preferate (și totodată cele mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood) și am alcătuit un clasament (ordinea este aleatoare pentru că nu mă pot decide) „best dressed” Oscars 2018:

Nicole Kidman în Armani Prive, un look de divă autentică, punctat de funda supradimensionată și de cerceii cadelabru spectaculoși.

Margot Robbie în Chanel Haute Couture, o apariție angelică ce contrastează puternic cu personajul pe care îl interpretează în filmul I, Tonya, rol pentru care este nominalizată la Oscar în seara aceasta.

Gal Gadot în Givenchy, cea mai frumoasă apariție de pe red carpet Oscars 2018 în opinia mea, în rochia metalizată cu franjuri, perfectă pentru o adevărată Wonder Woman.

Sandra Bullock în Louis Vuitton, elegantă și surâzătoare în rochia aurie care îi pune în evidență corpul perfect. În ceea ce privește machiajul, a mers pe un natural look care îi sta desăvârșit.

Jennifer Lawrence în Dior, rochia cu paiete aurii i se potrivește perfect rebelei Jennifer, unduindu-se pe formele actriței într-un mod foarte seducător.

Emily Blunt în Schiaparelli Haute Couture, o adevărată prințesă modernă în rochia din voal cu aplicații din dantelă într-o nuanță pală de mint.

Jennifer Garner în Atelier Versace, elegantă și feminină, emanând acel farmec al divelor vechiului Hollywood. Culoarea rochiei este absolut senzațională.

Meryl Street în Dior, elegantă și rafinată într-o rochie cu o croială atât de simplă și atât de… Dior! Chapeau bas, Meryl! Sper să mai adaugi în seara aceasta un Oscar în palmares (actrița a marcat anul acesta nominalizarea cu numarul 21 la premiile Oscar!)

Jane Fonda în custom Balmain, ca de fiecare dată, actrița a optat pentru o ținută elegantă și care îi pune în evidență formele de invidiat.

Rita Moreno este o apariție excepțională pe covorul roșu al galei Oscar 2018, ea purtând exact aceeași ținută ca în 1962 când a obținut premiul Oscar pentru rol secundar în filmul West Side Story… mi s-a părut genial să pot încheia acest top best dressed Oscars 2018 cu o fărâmâ de istorie a strălucitoarei lumi a filmului de la Hollywood.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

#enjoygermanfood: Ce mănânci în Bavaria

Următor

Sephora Spring Collection 2018