Operațiunea demachierea sau surprizele din frigider

Operatiunea demachierea

LATER EDIT

Castigatoarele competitiei #OperatiuneaDemachierea sunt:

1. Nicoleta-Maria Lupșa

2. Georgiana Loredana Lazar

3. Geta Alexiu

4. Jeni Mirea

5. Mirela Mândreanu

6. Florina Mădălina

7. Diana Dya

8. Maria Ene

9. Cristina Popescu

10. Ralu River

11. Elena Banu  (a câștigat pe alt blog)

12. Ana-Maria Secan

13. Lucica Agache

———————————————————-

Am pledat în permanență pentru un proces riguros de demachiere și curățare a tenului, una dintre garanțiile unui ten frumos și strălucitor. De aceea am îmbrățișat instant operațiunea demachierea propusă pentru vara aceasta de Nivea.

Avem 3 lideri combatanți aruncați « în luptă » de Nivea:

NIVEA Apă micelară delicată 3in1, care îndepărtează rapid machiajul, este delicată cu zona ochilor și hidratează totodată, lăsând tenul perfect curat și împrospătat!

NIVEA Demachiant bifazic de ochi Double Effect, care îndepărtează rapid și eficient machiajul ochilor, chiar și pe cel rezistent la apă, protejând genele sensibile datorită formulei sale delicate bifazice, ce nu lasă pelicule uleioase pe piele.

NIVEA Șervețele demachiante 3in1 pentru ten normal și mixt, pentru o demachiere rapidă și eficientă, chiar și în cazul unui machiaj cu produse rezistente la apă.

Nivea - Operatiunea Demachierea

Și 3 scheme / trucuri pentru o „Operațiunea Demachierea” reușită, vara :

Păstrează loțiunea micelară și dischetele demachiante în fața oglinzii din baie! Astfel îți vei aminti mereu că machiajul durează doar o zi și că demachierea este esențială pentru frumusețea tenului tău.

Nivea Operatiunea Demachierea

Păstrează produsele de demachiere în frigider! Pe lângă faptul că tenul va fi mai împrospătat, îți vei reaminti de ritualul de demachiere noaptea, când ajungi acasă și deschizi frigiderul pentru o băutură rece sau un snack rapid.

Nivea_Operatiunea_Demachierea

Păstrează un pachet de șervețele demachiante pe noptieră! Astfel îți va fi mult mai simplu să ai grijă de tenul tău, chiar dintr-o poziție confortabilă, înainte să adormi (și aș mai adăuga, când te trezești dimineața, pentru un ten curat și strălucitor, înainte de a aplica machiajul).

Nivea_Operatiunea_Demachierea

Să declașăm deci « Operațiunea demachierea » !

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Londra
Anterior

Dor de Londra

Afis Pixles
Următor

10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels