On my wish list: noul iPhone XS

La finalul săptămânii trecute am avut ocazia să descopăr noile modele iPhone XS/ XS Max, cu ocazia lansării oficiale în România, la iSTYLE (cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est).

Puține piese de tehnologie mă fascinează și atrag atât de tare precum produsele Apple. Și, așa cum era de așteptat (și cum se întâmplă de ani buni în luna septembrie) m-am îndrăgostit iremediabil.

Evident, noul model de iPhone, în cele două variante ale sale – XS și XS Max – este cel mai inovator de până acum.

Beneficiază de un design exclusivist, care combină oțelul de calitate chirurgicală și cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată pentru un smartphone. Ținând cont că la doar patru luni de la achiziția ultimului meu iPhone ecranul i-a cedat (puțin), la a n-a căzătură pe ciment, această ‘cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată’ mă încântă nespus.

Este disponibil în trei variante cromatice: auriu (favoritul meu), argintiu și gri spațial.

Are cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone! Ecranele Super Retină de 5,8 inch (iPhone XS), respectiv 6,5 inch (iPhone XS Max) acoperă integral partea frontală a dispozitivelor și oferă culori precise, HDR și tonuri de negru autentic.

Funcția de identificare facială ‘Face ID’ este și mai rapidă și mai eficientă pe noul model.

Am lăsat intenționat pentru final subiectul ‘cel mai fierbinte’: fotografiile! Sistemul revoluționar de camere duale permite ajustarea spectaculoasă a estompării fundalului pentru fotografiile realizate în modul Portret. Dacă până acum consideram pozele în modul Portet geniale, acum cred că voi deveni absolut dependentă de ele… Mai trebuie rezolvat doar un mic detaliu – achiziția noului iPhone XS ! J… dar eu sper că se va rezolva și cu asta, iPhone XS fiind deja disponibil pe iStyle.ro și în magazin.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Noul ritual complet de îngrijire a tenului ACM Duolys

Următor

Pet Style: Moschino [tv] H&M