On my shopping list this fall: noul iPhone 11

Am descoperit noile modele iPhone 11 în urmă cu câteva săptămâni, cu ocazia lansării oficiale în România, la iSTYLE (cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est). Și inevitabilul s-a produs!

Puține piese de tehnologie mă fascinează și atrag atât de tare precum produsele Apple. Este vorba de o atracție irezistibilă care a devenit un fel de dependență.

Și, așa cum era de așteptat (și cum se întâmplă de ani buni la început de toamnă), m-am îndrăgostit iremediabil. De noul model iPhone 11, evident, cel mai inovator de până acum.

Noul iPhone este disponibil în trei versiuni: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

Este cel mai rapid iPhone de până acum, datorită procesorului A13 Bionic cu Neural Engine… Ok, poate toate acestea denumiri nu reprezintă pentru multe dintre noi mare lucru, dar ceea ce contează este faptul că iPhone 11, în toate variantele sale, beneficiază de cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone. Unitatea sa centrală poate realiza peste un trilion de operații pe secundă!!!

Un alt aspect important? Bateria și autonomia telefonului pe durata unei zile. Și la acest capitol, iPhone 11 punctează decisiv, realizând un salt fără precedent în privința autonomiei bateriei. De exemplu, Bateria iPhone 11 Pro rezistă cu până la 4 ore mai mult decât ce a iPhone XS, iar cea inclusă în iPhone 11 Pro Max rezistă cu până la 5 ore mai mult decât iPhone XS Max. Iar eu eram chiar foarte mulțumită de „rezistența” telefonului meu iPhone XS.

iPhone 11 Pro (modelul pe care l-am trecut deja pe shopping list) beneficiază și de noul ecran Super Retina XDR, adică are cel mai strălucitor și mai precis afișaj!

Este mai protejat de „intemperii” și alte dezastre naturale (și nu numai) datorită rezistenței îmbunătățite față de expunerea la apă.

Din punct de vedere cromatic, iPhone 11 este disponibil în 6 variante fresh și vesele, iar iPhone 11 Pro în 4, mai elegante și sofisticate.

Am lăsat intenționat pentru final subiectul ‘cel mai fierbinte’: fotografiile! iPhone 11 Pro are o cameră triplă, compusă dintr-un ultra-superangular, un superangular și un teleobiectiv. Exact cum îți imaginezi, ajungem la un alt nivel, semi-profesionist! Iar fotografiile vor ieși senzațional, chiar și în condiții de iluminare slabă.

iPhone 11 include o nouă cameră dublă, care oferă modul de fotografiere nocturnă și cea mai înaltă calitate a înregistrării video disponibilă la nivel de smartphone. Acest mod „Nocturn” este de altfel unul dintre motivele principale pentru care am decis să îmi schimb rapid telefonul… Îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect natural în condiții de lumină slabă, pe timp de noapte sau în interior după apusul soarelui.

Noul iPhone filmează video 4K și înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Sunt disponibile inclusiv noi instrumente pentru video: rotire, decupare, filtre. 

Mai trebuie rezolvat doar un mic detaliu – achiziția noului iPhone 11! Dar m-am ocupat deja. În momentul în care scriu despre el, comanda pentru un iPhone 11 Pro Rose Gold poartă numele meu, iar eu îl aștept cu nerăbdare!  

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Natura, inspirație pentru noua colecție Parfois toamnă-iarnă 2019-2020

Următor

Sense: 4 rochii pe care să le ai în garderobă sezonul acesta