Olivia Pope’s style

Vantul teribil care s-a pornit de ieri nu m-a lasat sa dorm o buna bucata de timp noaptea trecuta, asa ca am avut timp sa ma pun la curent cu ultimele episoade ale serialelor pe care le urmaresc, printre care si Scandal.

Personajul principal, abila Olivia Pope (intepretata de Kerry Washington), care rezolva conflicte politice si in general orice problema, oricat de spinoasa, in care sunt tarati oameni de stat sau alti bogati ai Americii, are, trebuie sa recunosc, un stil incredibil si o garderoba de invidiat (ce include evident nume sonore precum Chanel, Armani sau Ferragamo).

Tinand insa cont de sezon, si de vremea de afara, mi-au ramas in gand 3 piese, fara de care evident nu mai pot sta acum ca le-am descoperit la Olivia Pope.

Cardigan-ul XXL, purtat pe post de palton. Am gasit 2 modele care mi-au placut pe ASOS – cardigan ASOS cu buzunare si cardigan ASOS pana la genunchi.

Olivia Pope - Scandal - cardigan XXL

Manusile lungi din piele, care compenseaza o maneca scurta sau trei sferturi. Am identificat 2 modele care ma incanta : manusi lungi din piele H&M si manusi lungi din piele fara degete Zara.

Olivia Pope - Scandal - manusi lungi

Capa groasa, ce inlocuieste toamna aceasta cu succes orice tip de geaca sau pardesiu. Am descoperit doua modele frumoase pe ASOS : capa visinie ASOS si capa gri ASOS.

Olivia Pope - Scandal - capa

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cronica de film: Fury

Următor

Pregatiri pentru Halloween