Ochelari de la Stella McCartney

Dupa mai multe colectii de ochelari de soare, Stella McCartney isi lanseaza in martie prima colectie de ochelari de vedere. Imaginea acestei linii este Natalia Vodianova, care este absolut superba in campania colectiei.

Modelele minimaliste, intr-un stil masculin-feminin, amintind intr-o oarecare masura stilul geek, sunt fabricate din materiale bio. Prima colectie de optica Stella McCartney este compusa din 5 modele, declinate in mai multe culori speciale – burgund, verde, aluna – dar si in nuante clasice.

Colectia se adreseaza exclusiv femeilor, dar este inspirata din stilul ramelor de ochelari masculini. Colectia de ochelari de vedere green Stella McCartney va fi disponibila incepand cu martie 2013 in magazinele de optica din toata Europa, la preturi intre 180 si 190 euro.

Mie imi plac modelele colectiei Stella McCartney si ma tenteaza sa achizitionez o pereche, desi nu cred ca as renunta la lentilele de contact, nu total cel putin…

Tu ce parere ai? Ai purta ochelarii de vedere Stella McCartney, chiar si fara lentile cu dioptrii?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Plicul cu 1000 de fete

Următor

10 comedii romantice de Valentine's day