Oaspete special în Hotel Transylvania

Câți dintre noi au șansă să își întâlească idolii? Foarte puțini și aceia sunt niște privilegiați.

Câți dintre noi ajung în locul pe care l-au admirat și în care și-au dorit dintotdeauna să ajungă? Puțin mai mulți, dar și aceștia sunt niște norocoși…

Și câți ajung în locul la care au visat, alături de personajele favorite? Ei bine, aceștia sunt răsfățații destinului… Sau doar răsfățați! Sau copii!

Anul acesta, de 1 iunie, am văzut cum arată bucuria adevărată, în starea sa pură și sinceră. Bucuria de copil care și-a întâlnit idolii, care a avut ocazia să se joace cu ei… Căci despre asta este vorba în Expoziția interactivă Hotel Transylvania, care îi așteaptă pe copiii mai mici și mai mari, fani ai amuzantelor personaje din film, până pe 9 iunie, în Parklake Shopping Center.

Nu am fost prea convinsă că Hotel Transylvania este pentru copii… din cauza personajelor, a ironiei fine și umorului. Dar pe 1 iunie, zeci de fețe zâmbitoare, fericite și exuberante de copii, mi-au demonstrat că m-am înșelat rău.

Copiii îi adoră pe Mavis, pe Murray, pe Frank și chiar pe Contele Dracula! Chiar și cei mai reticenți, atrași la expoziție de curiozitate, de dorința părinților de a-i distra într-un mod deosebit de ziua copilului sau de frații mai mari, rămâneau lipiți de personajele Hotel Transylvania poposite pentru câteva zile în Parklake Shopping Center.

Chiar dacă unul dintre cele mai apreciate momente este cel în care personajele părăsesc incinta hotelului și diferitele « posturi » pe care le au în cadrul expoziției pentru a se prezenta, a defila în fața audienței încântate și a se poza cu fanii mici și mari (da, am văzut suficienți adulți care au ținut să își ateste întâlnirea cu personajele Hotel Transylvania), este vorba de mult mai mult decât o simplă paradă.

Cei mici (și mari) au ocazia de a interacționa cu personajele din Hotel Transylvania în cadrul unor ateliere și activități extrem de distractive (serios, nu numai pentru cei mici, ci și pentru adulți).

Așadar, poți țipa cât te țin plămânii în camera special amenajată. Nu vei deranja pe nimeni și te vei putea convinge de forța plămânilor tăi pentru că există un aparat care înregistrează decibelii…

Poți desena fix ce îți trece prin minte pe pereții castelului… fără să te certe cineva! Ba din contră, vei fi încurajat !

Îl poți copia pe Murray, mumia, lăsându-te împachetată în fașe de către copii sau îi poți împacheta tu pe ei.

Sau îți poți demonstra curajul în escape room-ul special amenajat în interiorul hotelului. Tuneluri întunecate, pline de capcane, îți vor pune la încercare curajul!

Am văzuut copii care nu mai voiau să plece… deși la început nici să se apropie de expoziția Hotel Transylvania nu își doreau.

Cred că merită o vizită, cel puțin. Și nu-ți face griji, chiar dacă este aglomerat, fiecare activare are o intrare separată și dacă nu vrei să aștepți sau cel mic nu are rabdare, poți opta pentru activitățile rapide, unde nu se formează coadă…

Detalii despre expoziția interactivă Hotel Transylvania găsești aici . Să-mi povestești cum vi s-a părut!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Summer looks: 5 ținute pentru o vacanță în Puglia

Următor

Îți dorești un păr sănătos? Iată câteva trucuri utile!