O vacanță la mall: șase distracții în Afi Palace Cotroceni

Afi Palace Cotroceni

Îmi place să merg la mall, recunosc, sunt un fel de mall addict. Și dacă primul meu gând atunci când vine vorba de shopping zboară către agitatul și zgomotosul mall, până de curând, nu aș fi luat în considerare mall-ul și ca spațiu cu multiple opțiuni pentru distracție.

Motivul? Un tur ghidat (oricât de amuzant ar părea, chiar și cel mai « bătut » loc își poate dezvălui fețe necunoscute, sub îndrumarea unui « profesionist ») în Afi Palace Cotroceni.

Deci, cum te distrezi la mall… Iată un ghid practic în 6 pași al distracțiilor din Afi Palace Cotroceni :

  1. Cotroceni On Ice: AFI Palace Cotroceni găzduiește cel mai mare patinoar acoperit dintr-un centru comercial din Romania. Mi-a placut sa patinez de prima data cand am incercat (patinajul imi aduce aminte de prima calatorie in Franta, intr-un schimb scolar – da, si acolo, considera patinajul o distractie pentru orice varsta, de anii de liceu, cand asteptam cu nerabdare iarna pentru amenajarea patinoarelor pentru amatori, dar si de scoala generala, avand un coleg medaliat in concursurile nationale de patinaj) si mi se pare extraodinar ca nu trebuie sa astept iarna pentru a aluneca pe gheata
  2. Roller Coaster – AFI beneficiază de primul roller coaster dintr-un centru comercial din România și din Europa de Est. Acesta atinge o viteză de 45 km/h, este prevăzut cu 16 locuri, iar o cursă durează un minut și jumătate. Nu știu voi, dar pentru mine, în copilărie, vacanța la mare nu era vacanță fără o vizită cel puțin în parcul de distracții, pentru a încerca « Montagne Russe »…
  3. Trenuleț electric – Mini-Express-ul din AFI este ecologic, funcționând pe baterii. Dacă și voi ați fost fani ai mini carului de la mare (eu refuzam orice alt mijloc de transport în vacanțele la mare), vestea bună este că și adulții pot însoți copiii în distractiva vizită prin Mall cu trenulețul.
  4. Cinema City cu singurul IMAX 3D din România se află de asemenea în AFI Palace Cotroceni : 21 de săli de cinema confortabile plus T IMAX, ce oferă o experiență cinematografică excepțională. Despre pasiunea mea pentru cinema v-am tot povestit, ador să merg la cinema de când ma știu, magia proiecției pe ecranul imens !
  5. AMCkart oferă în AFI Palace Cotroceni o pista de karting de 300 m lungime, circuitul fiind construit folosind sistemul Flexi-Track, unul dintre cele mai sigure sisteme din lume, fiind aplicat un tratament ce crește aderența și în același timp și gradul de siguranță al participanților. Karting-ul este tot o pasiune din copilărie, când vânam în vacanțe pistele temporar amenajate pentru turiști, pe care v-o recomand la orice vârstă.
  6. LaserMaxx din AFI Palace Cotroceni este prima arenă de laser tag din România și beneficiază de o suprafață de joc de 1000 mp. Recunosc că nu am experimentat încă luptele hi tech, cu infra roșu, printre obstocole și labirinturi, dar este pe lista mea de distracții de încercat.

Nu vreau să uit să vă recomand Expoziţia interactivă cu produse Lego – Superconstructorii – deschisă până pe 31 august 2015, în fața Cinema City. Regăsiți aici o colecţie impresionantă de modele originale Lego la scară largă, motorizate şi interactive.

Și dacă nu ma simt totuși într-o dispoziție dinamică sau îndrăzneață, există cele 350 de magazine în Afi Palace Cotroceni – un mic shopping îmi readuce mereu zambetul pe buze.

Voi de ce mergeți la mall, v-ați pus întrebarea vreodată, ce vă atrage în aceste paradisuri pline de tentații?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Summer Beauty Bloggers Party powered by Coty
Anterior

Latergram: Beauty Bloggers Summer Party

Cameron Russel - Calendarul Pirelli 2015
Următor

Calendarul Pirelli: Cameron Russell este Miss Iulie 2015