O simplă favoare: despre film și 4 ținute fabuloase

Aseară am ajuns la Cinema City Ladies Night la avanpremiera unui film pe care îmi doream să îl văd din momentul în care i-am descoperit trailerul.

Un thriller – comedie neagră inspirat de romanul cu același nume scris de Darcey Bell (nu auzisem de carte sau autor, dar acum a intrat pe lista de lecturi pentru toamna aceasta) și anume « A simple favor » (O simplă favoare).

Filmul mi-a plăcut, este simpatic, amuzant, te ține cu sufletul la gură și nu-și prea dezvăluie secretele… e ca un roller coaster de emoții, cu întrebări fără răspuns și întâmplări misterioase.

Dar toate acestea pălesc în fața uluitoarei garderobe a personajului interpretat de Blake Lively (ah, da, și ea este unul dintre motivele pentru care îmi doream să văd filmul).

Emily Nelson (Blake Lively) este PR pentru un faimos designer din New York, e căsătorită cu un scriitor britanic foarte arătos, are o casă fabuloasă cu pereții din sticlă (și un dressing incredibil) și o pasiune pentru Martini. Și am uitat cel mai important element : este mereu îmbrăcată impecabil, în stilul femme fatale al divelor hollywoodiene de altădată precum Greta Garbo și Lauren Bacall.

Job-ul îi acaparează aproape tot timpul și atenția. Este oarecum și motivul pentru care se împrietenește cu o mamă casnică, vlogger – gospodină, Stephanie (Anna Kendrick). De multe ori, aceasta joacă rolul de mamă și pentru fiul lui Emily. Într-o zi, solicitând « o simplă favoare », aceea de a-l lua și pe fiul său de la școală, Emily dispare, iar Stephanie se lansează într-o cursă de detectiv pentru a o readuce acasă pe prietena sa.

Nu vreau să vă dezvălui prea multe detalii legate de acțiunea filmului, nici chiar de personaje, vă las să le descoperiți pas cu pas în cinema.

 

În schimb, trebuie să povestim puțin pe tema outfit-urilor purtate de Emily, o garderobă pentru care Ralph Lauren și-a deschis ‘arhiva’ de haine bărbătești vintage, iar Christian Loboutin le-a oferit modele exclusiviste pentru a puncta ținutele.

Pentru fanele Gossip Girl, dacă Serena van der Woodsen ar fi devenit PR, probabil că ar fi devenit Emily Nelson. Și spun asta tocmai pentru stilul pe care îl afișează.

Iată mai jos 4 outfit-uri memorabile din A simple favor:

Costum în 3 piese în dungi Ralph Lauren cu plastron și manșete albe false.

Costum cu tuxedo negru Ralph Lauren, cămașă și papion albe.

Costum cu pantaloni largi Ralph Lauren, purtat fără cămașă, accesorizat foarte masculin cu un baston.

Rochie Samantha Sung cu imprimeu floral și jupon amplu din tule.

Abia aștept să îmi spuneți după ce vedeți filmul care este outfitul vostru favorit.

A simple favor (O simplă favoare) rulează în cinematografe începând din 14 septembrie și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic Boutique: cea mai frumoasă cafenea Starbucks din lume

Următor

5 rețete de Martini pentru seri cu stil între fete