O noua mascara revolutionara:
Max Factor Excess Volume Extreme Impact

Nefiind o fana a machiajului – cat mai natural este cuvantul de ordine cand vine vorba de make-up – am doua produse care nu-mi lipsesc niciodata si le achizitionez in cat mai multe variante, este vorba de blush si mascara. Cu cat mai multe, si mai diferite, cu atat mai bine.

Este si motivul pentru care vreau sa va semnalez lansarea unui nou produs revolutionar – Max Factor Excess Volume Extreme Impact mascara, pe care eu abia astept sa il testez.

Mi-a atras atentia, in primul rand, mentiunea ca este recomandata purtatorilor de lentile de contact. Sunt foarte multe mascara pe care nu le pot utiliza, din cauza lentilelor, pe genele pleoapei inferioare (fiind mai scurte si ajungand produsul mai aproape de ochi) sau chiar deloc (fie pentru ca nu rezista suficient, fie ca pur si simplu imi irita ochii).

Max Factor Excess Volume Extreme Impact mascara promite volum si intensitate pentru gene de invidiat. Mascara Max Factor Excess Volume Extreme Impact are 2 capete, o baza pentru a conferi volum genelor (contine sfere pentru volum, ceara si pigmenti de culoare inchisa, iar aplicatorul este cel mai voluminos din portofoliul Max Factor) si in top coat cu lac intensificator (cu o textura mai subtire decat a bazei de volum pentru a acoperi genele si a le oferi finisaj stralucitor, negru intens si rezistent.

Suna interesant si tentant noua mascara revolutionara Max Factor Excess Volume Extreme Impact, nu-i asa? De pe 1 februarie o gasiti in magazine.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Un nou magazin online - FashionTribes.ro

Următor

Colectii couture primavara 2014