/

O nouă experiență de shopping

8ani_Baneasa Shopping City

Ce poți face într-o zi ploioasă de weekend, după ce ai epuizat deja lista activităților pe care trebuia sau voiai să le faci acasă? Nu știu pentru voi, dar pentru mine, răspunsul este numai unul: shopping!

Ca de fiecare dată la shopping, nu am avut obiectiv (în afara aceluia de a cheltui) sau plan precise. Auzisem că Băneasa Shopping City sărbătorește 8 ani de existență și cum în acești 8 ani nu cred ca au fost multe săptămâni în care să nu îi fi trecut pragul de cel puțin 2-3 ori, am decis ca aceasta să fie destinația mea de shopping.

În plus, mi-am amintit și de programul de fidelitate al Băneasa Shopping City, de care poate beneficia orice client al centrului comercial, prin intermediul aplicației City iLove (disponibilă în App Store și Google Play).

Modul de funcționare este simplu – scanezi bonurile în aplicație (pot fi cumpărături din magazine, farmacii, Carrefour, cafenele și restaurante, orice locație din Baneasa Shopping City și Feeria), acumulezi astfel puncte și în final beneficiezi de reduceri și alte oferte preferențiale, în funcție de numărul de puncte acumulate.

Eu în acest moment sunt la nivelul Connaisseur (și beneficiez de reduceri de 10% în magazinele partenere), dar sper să acumulez curând cele încă 21.000 de puncte care mă despart de ultimul nivel, și anume Trendsetter.

aplicatie_CityILove

Dacă sunteți curioase cum am reușit să mai acumulez câteva sute de puncte săptămâna trecută, vă las o poză mai jos:

shopping_Zara_NewBalance_Douglas_H&M

  • Nu am reușit să trec indiferentă pe lângă Zara (ca de obicei, aș adăuga), și ador fusta nouă din dantelă pe care am achiziționat-o (o vedeți mai bine mai jos într-o ținută compusă din toate achizițiile de la ultima incursiune în Băneasa Shopping City
  • Cum niciodată nu ai suficient de mulți pantofi sport, m-am mai indrăgostit de 2 perechi, pe care le-am luat și acasă: New Balance (magazin în care am beneficiat și de reducere cu aplicația City iLove) și Adidas
  • Evident și șosetele aferente, speciale pentru pantofi sport, cu banda de silicon la spate pentru fixare, de la Calzedonia – de altfel, voiam să vă menționez și programul interesant de reciclare al lor: aduci un costum de baie vechi in magazin și obții un voucher pentru achiziționarea unei noi ținute de plajă.
  • Cercei de la H&M: nu m-am putut decide pentru o pereche, așa că le-am luat pe toate cele 4
  • Am intrat și în magazinul meu preferat, care nu se găsește pentru moment decât în Baneasa Shopping City – Bobbi Brown (despre produsele mele favorite v-am mai povestit)
  • Am găsit la Sensiblu și serul cu vitamina C Benemedio cu efect extraordinar asupra tenului (văd și vă povestesc)
  • Nu am rezistat tentației și am achiziționat și unul dintre parfumurile Eisenberg, un brand de renume, lansat la noi de curând și distribuit exclusiv de parfumeriile Douglas (trebuie să vă povestesc pe larg, curând)
  • Și nu am ratat ocazia de a mai achiziționa o geantă Parfois (îmi place toată colecția nouă, iar discount-ul oferit prin aplicația City iLove este fix argumentul de care aveam nevoie pentru a achiziționa cât mai multe piese din această colecție).

Outfitul pe care vi-l propun în urma acestei sesiuni de shopping la Băneasa: fustă conică din dantelă Zara, bluză fără mâneci Zara, colier la baza gâtului Parfois, încălțări New Balance, geantă Parfois.

Urban outfit_Zara_New Balance_Parfois

Și la final, o activare simpatică de Paște pe care am descoperit-o la Băneasa Shopping City – dați o fugă până acolo vineri sau sâmbătă și poate aveți și voi o surpriză (iar înainte, descărcați aplicația City iLove)!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Kate Hudson - Calendarul Campari - aprilie 2016
Anterior

Luna aprilie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail

William Shakespeare
Următor

11 locuri cool din Marea Britanie unde poți vedea o piesă de Shakespeare