O noapte la Galeriile Lafayette

Pentru mine o noapte la Galeriile Lafayette suna la fel de interesant ca povestea din celebrul film “O noapte la muzeu”, poveste care a ajuns la partea a treia si pe care o puteti vedea acum in cinematografe.

Dar nu despre asta vroiam sa va povestesc acum. Ador Galeriile Lafayette si cred ca as putea sa ma plimb zile intregi prin magazine. In Galeriile Lafayette din Paris, pe bulevardul Haussmann, gasesti peste 320 de marci internationale. Un rai al tuturor celor pasionate de shopping.

Ei bine, acum poti petrece o noapte in Galeriile Lafayette. Nu stiu daca se vor trezi la viata figuri legendare din lumea modei, dar cu siguranta va fi o experienta senzationala.

Galeriile Lafayette

Actiunea este organizata de portalul Airbnb, un site pe care poti sa gasesti cazare in toata lumea, in colaborare cu Galeriile Lafayette. Noaptea pe care poti sa o petreci aici este una speciala, intre 6 si 7 ianuarie, pentru ca vei prinde astfel prima zi de reduceri.

“Camerele de hotel” sunt amplasate fix in centrul Galeriilor sub celebra cupola, iar in pachet este inclusa masa de seara, pe 6 ianuarie, si micul dejun pe 7 ianuarie, in zona gourmet a Galeriilor.

Galeriile Lafayette

Nu vei avea internet si nici mini bar, dar vei avea la dispozitie un “personal shopper” care sa te ajute sa chletuiesti cei 200 Euro pe care-i primesti cadou. Avantajul este ca poti fi prima persoana care beneficiaza de reducerile de final de sezon.

Acest pachet nu este de vanzare, dar poate fi castigat pe site-ul Airbnb daca spui in maximum 100 de cuvinte (in engleza sau franceza) de ce meriti sa-ti petreci o noapte in Galeriile Lafayette. Daca iti place ideea, te poti inscrie pana duminica, 28 decembrie, iar cei sase castigatori vor fi anuntati in noaptea dintre ani.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife #4

Următor

Trei retete asiatice pentru o seara cu prietenii