Nu uita niciodată de protecția solară

Dr Grandel UV protection SPF30 Serum

Este suficientă o unică, mică «scăpare» și tenul lipsit de imperfecțiuni devine istorie. Nu uita niciodată de protecția solară, este esențială.

Deși sunt genul care respectă toate recomandările legate de protecția solară, folosesc în orice anotimp cel puțin un produs cu minim SPF 20 pe față, nu stau la plajă între orele 11 și 16, și niciodată fără a aplica constant creme și loțiuni de soare cu protecție ridicată, anul acesta m-am ales cu niște pete pigmentare, de care nu reușesc să scap – am citit multe, este suficientă o simplă arsură de soare (în cele 30 de minute cât plimb de exemplu cățelul pe afară) care poate declanșa niște reacții la nivelul pielii, ale căror consecințe cu greu mai pot fi tratate și remediate.

Da, expunerea la soare poate genera pigmentarea excesivă, scăderea elasticității pielii și apariția ridurilor, îmbătrânirea prematură a pielii… Dar există soluții pentru a preveni aceste efecte, iar eu sper că le folosiți toate.

De aceea, vreau să vă recomand un nou produs pe care l-am testat și păstrat – serul cu protecție UV – SPF 30 Dr. Grandel. Eu utilizez întotdeauna un ser pentru față înainte de orice cremă, pentru că am un ten foarte deshidratat, dar Dr. Grandel Protection UV – SPF 30 Serum este primul (pe care îl întâlnesc eu, evident) care oferă și protecție solară.

Dr. Grandel UV protection SPF30 Serum

Acesta este destinat tuturor tipuril de ten, fiind îmbogățit cu vitamina E și panthenol, fiind deci recomandat chiar și celor cu pielea foarte sensibilă. Fiind vorba de un ser, acesta pătrunde mai rapid și mai adânc în straturile pielii, protejând-o și hrănind-o profund.

Îmi place textura sa lejeră (seamănă foarte mult cu laptele) și senzația de hidratare și catifelare (nu încarcă, absorbindu-se foarte repede, dar se simte pe piele, ca o mătase, dacă îl încerci, vei înțelege exact) după aplicarea pe piele. Mi se pare foarte elegant aplicatorul său cu pipetă, care permite de asemenea o dozare foarte exactă, evitând risipa de produs (cu am nevoie de mai mult de o picătură – două pentru o aplicare pe ten și gât).

Dr. Grandel UV protection SPF30 Serum

Produsele Dr. Grandel se comercializează în saloanele specializate, iar eu vă recomand serul cu protecție SPF 30.

Și, orice ar fi, în orice anotimp și în orice împrejurare, nu uita niciodată de protecția solară!

Credit foto: Mircea Ciolpan

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de beauty:
Cel mai fierbinte subiect al verii: protecția solară
A lipstick a day keeps the monotony away
In ce ordine aplicam produsele de ingrijirea tenului
The Art of Traveling light
Indispensabile in vacanta
Solutii pentru pielea uscata / deshidratata

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

InstaLife Summer Well
Anterior

InstaLife #12 : Cum a fost în prima zi la Summer Well

noul smart fortwo_smartsummer
Următor

smart summer: stil de festival