Noutăți make-up Maybelline NY

Noutati Maybelline NY

Mereu tânăr, mereu proaspăt și mereu în tendințe, aceasta ar fi direcția de la care nu se abate niciodată brand-ul Maybelline NY.

Și ca de fiecare dată, a reușit să ne uimească și încânte cu cele mai recente lansări în materie de machiaj.

De curând am descoperit cele mai recente noutăți de make-up Maybelline NY și vă mărturisesc că nu m-am mai dezlipit de ele, le-am purtat în kit-ul de machiaj chiar și în vacanță.

Dar să nu mă mai lungesc la vorbă și să vă prezint ce noutăți de make-up Maybelline NY, cu care ne putem delecta acum, pe sfârșit de vară.

Maybelline Superstay 24

Fond de ten Maybelline Superstay 24. A fost dragoste la prima vedere, mă rog, atingere. Mie mi se potrivește perfect! Îmi place textura lejeră, fluidă și rezultatul proaspăt și luminos, aproape imperceptibil (detest să se poată identifica exact faptul că mi-am aplicat fond de ten sau zonele în care a fost aplicat).

Rezistă întreaga zi – l-am testat sub soare arzător în Grecia, vizitând Acropole (era tot la locul lui chiar și după cele 4 ore de urcat și coborât trepte și munți, nu pe gulerul cămășii mele albe, nici pe telefonul care-mi sunase de zeci de ori – am ales Atena ca destinație de ziua mea, ce să-i faci ?).

Maybelline Superstay 24 este disponibil în 8 nuanțe, așa că veți găsi cu certitudine una potrivită tenului vostru.

Maybelline Master Sculpt

Paleta de conturare Maybelline Master Sculpt. Toată lumea este obsedată acum de sculpting / contouring și recunosc că m-a prins și pe mine această « modă ».

Adevărul este că rezultatul este spectaculos chiar și în cazul unui contouring basic (ceea ce mă aventurez eu să fac), iar cel realizat de make-up artist este de-a dreptul incredibil.

Paleta este compusă din 2 nuanțe – una pentru conturare, închisă, și una pentru iluminare, deschisă. Textura pudrei este foarte catifelată, fiind ușor de aplicat chiar și pentru neprofesioniste în ale machiajului. (Revin curând cu un articol despre cea mai simplă tehnică de contouring, dacă nu ești încă fan).

Maybelline Vivid Matte Liquid

Ruj Maybelline Vivid Matte Liquid. Și în cazul acestui produs, a fost dragoste la prima încercare – e adevărat am și nimerit cel mai frumos roz prăfuit (Vivid Matte Liquid 05 Nude Flush), dar mi-au plăcut mult și nuanțele mai intense.

Pigmenții sunt foarte intenși, buzele capătă o nuanță puternică și rezistentă. Rujul se aplică perfect, foarte ușor, având o textură cremoasă și catifelată.

04_Mascara Maybelline Lash Sensational Luscious 05_Maybelline Lash Sensational Luscious

Mascara Maybelline Lash Sensational Luscious. De ceva vreme nu am mai întâlnit mascara Maybelline NY care să nu îmi placă și cu care să nu mă înțeleg perfect. Maybelline Lash Sensational Luscious definește frumos genele, creând impresia de amplitudine și bogăție.

Genele sunt hrănite în profunzime datorită formulei sale pe bază de ulei de șofran, ulei de argan și ulei de măceșe. Are un aplicator arcuit pentru a atinge fiecare geană și un rezervor incorporat pentru a putea aplica cantitatea optimă de fiecare dată.

Eyeliner Maybelline Master Ink Matte. Este primul eyeliner lichid cu rezistență 24 de ore și fihish mat. Recunosc că nu l-am încercat încă, fiind sezonul machiajelor lejere, naturale, cât mai simple și nesofisticate, dar mă tentează să îl folosesc cât mai rapid.

Are un aplicator dotat cu un vârf inteligent pentru precizie extremă și linii uniforme.

Maybelline Master Ink Matte

Creion de contur pentru ochi Maybelline Colossal Kajal. Instrumentul perfect pentru un look dramatic și o privire seducătoare. Presimt că îmi va fi un aliat de nădejde în toamnă, odată cu debutul evenimentelor mondene și al petrecerilor.

Dacă am reușit să îți trezesc interesul, aruncă o privire în secțiunea dedicată produselor Maybelline NY din magazine și încearcă noutățile de make-up. Eu zic că nu vei regreta. Aștept opinii!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ce produse de protecție solară am folosit în vacanță
Anterior

Ce produse de protecție solară am folosit în vacanță

fashion bloggers
Următor

5 ținute de fashion blogger care să te inspire