Noutati de toamna la
Band of Creators

Am profitat de weekend pentru o vizita pe care imi propun sa o fac de ceva vreme si astfel am facut cunostinta cu boutique-ul Band of Creators Designers’ Store. Situat in imediata vecinatate de Ateneului Roman (str. Benjamin Franklin nr.13), la etajul unei cladiri frumoase, asemenea magazinului pe care il adaposteste, Band of Creators Designers’ Store reuneste colectii, in general exclusive, ale unor tineri designeri romani, fie ca este vorba de accesorii (de la bijuterii, genti la fandacsii) sau de articole vestimentare.

In Band of Creators Designers’ Store am avut ocazia sa descopar numeroase piese ce mi-au atras atentia si tineri designeri romani care m-au cucerit prin creativitate. Sunt designeri care cu siguranta vor avea un cuvant important de spus in peisajul modei romanesti, cei care nu si-au lasat deja amprenta personalitatii artistice unice asupra acestuia. Trebuie sa le faceti o vizita, iar pentru a va convinge iata ce am descoperit eu sambata.

Dintre noile colectii in premiera:

Corina Vladescu cu topuri supradimensionate si diverse aplicatii

Ana-Maria Gal cu linii simple si culori spectaculoase

Amelie Suri si ale sale tricouri lejere cu cai

Iar dintre colectiile existente, am remarcat: bijuteriile Alinei Simion, plicurile cu forme inedite Ioana Covalcic, cateva modele little black dress Edita Lupea, dar si piesele sale din fas (mi s-a parut geniala geanta care se transforma in vesta) si evident creatiile Fandacsia.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chocolate is the answer who cares what the question is

Următor

Recomandare film:
Printesa Diana