Noua paletă Naked Honey: 3 look-uri strălucitoare

Naked Honey este noua paletă de la Urban Decay, care face ravagii pe Instagram încă de la începutul lui septembrie, când au fost dezvăluite primele imagini. 

Și adevărul este că-i ușor de adorat. Mai ales acum, la început de toamnă, care pare că i-a împrumutat cromatica încântătoare. Culorile celei mai frumoase toamne, alături de lumina perfectă de la Golden Hour.

Naked Honey include 12 nuanțe inspirate din natură, care gravitează în jurul celei mai spectaculoase, cea a mierii aurii. Nu eram pregătită să fiu cucerită astfel, dar noua paletă este fabuloasă. Nici nu știu dacă prefer vreuna dintre nuanțe anume, câteva sau le ador pe toate. 12 nuanțe de bronz, brun și auriu, cu toate conotațiile acestora. Farduri mate, lucioase, strălucitoare…

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Pentru un look clasic, poți combina nuanțele ciocolatii intense. Pentru un look modern, ce nu va trece neobservat, încearcă Amber, o nuanță strălucitoare uluitoare. Iar pentru o privire misterioasă și fabuloasă în stilul anilor ’70, aplicați ca finish nuanța Honey, un auriu metalizat intens.

Și pentru că privind-o mi-am dorit pe loc să o folosesc (la asta a contribuit binențeles și look-ul realizat de Bojan Djordjevic, National Make-up Artist Sephora Balkans), am descoperit câteva look-uri care par atât de simplu de realizat și atât de spectaculoase. Și aș adăuga perfect adaptate noului sezon.

Golden look

Pentru acest look se folosesc 3 nuanțe ale paletei Naked Honey: Keeper în colțurile pleoapei superioare și sub ochi, Golden și Honey pe toată pleoapa pentru un look solar.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Look intens

Este un look mai sofisticat, pentru care se folosesc 5 nuanțe ale paletei Naked Honey: Hive ca bază pe toată pleoapa, Sting pentru a accentua diferite puncte ale ochilor, Honey pe pleoapa mobilă, Amber la baza sprâncenelor și sub ochi, iar Golden în colțul interior al ochiului.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Fall look

Un look în culorile toamnei, pentru care se folosesc 4 nuanțe ale paletei Naked Honey: Keeper pentru bază, aplicându-se pe toată pleoapa superioară, Drip pentru accente la baza pleoapei mobile, Sting pentru conturare și Golden pe pleoapa mobilă, la bana genelor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Make-up pro tips: pentru o culoare intensă și rezistentă, înainte de a aplica fardul de pleoape, aplică magicul primer pentru ochi Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion! Face minuni.

Care este look-ul tău favorit dintre cele 3?

Paleta Urban Decay Naked Honey se găsește, asemenea tuturor produselor Urban Decay, exclusiv în magazinele Sephora și online.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Fall look: 3 piese care să nu îți lipsească din garderobă sezonul acesta

Următor

Fall beauty: cum să prelungești bronzul mai mult timp