Noua colecție parfumată Ungaro Fruit d’Amour

Ungaro Fruit d'Amour Collection

Sezonul estival este prin excență un sezon al aromelor, debordând de culoare, viață și prospețime. Și ce moment mai potrivit pentru a lansa noua colecție parfumată Ungaro Fruit d’Amour? O colecție de 3 arome ce îi reatribuie mărului, în care își găsește sursa de inspirație, rolul de fruct al iubirii.

Fiecare dintre cele trei licori irezistibile și romantice, ce ne tenteaza din sticluțele delicate în formă de măr, spune o poveste, a unei prințese urbane, moderne. Eu am ales să vă spun aceste povești în imagini, alături de creațiile vestimentare desăvârșite din ultimele colecții ale casei Ungaro, ce pune mereu accentul pe feminitate, imprimeuri și culoare.

Fruit d’Amour Pink, parfumul prințesei romantice, pasionale, îndrăznețe, este un parfum fructat floral, cu note de vârf delicioase și vesele de yuzu, măr și jeleu de mure, note de mijloc într-o explozie romantică de petale de trandafiri și boboci de bujori și note de bază cremoase de lemn de santal și de cedru, alături de mosc delicat.

Ungaro Fruit d'Amour Pink

Fruit d’Amour Gold, parfumul prințesei elegante și fascinante, mereu strălucitoare, este un parfum ciprat oriental, ce se deschide cu note proaspete de bergamote, alături de note îndrăznețe de coacăze negre, ce se topesc într-un buchet intrigant și sofisticat de flori de portocal, violete și iriși, așezate pe o bază de atrăgătoare de vanilie combinată cu notele senzuale de patchouli.

Ungaro Fruit d'Amour Gold

Fruit d’Amour Green, parfumul prințesei generoase, efervescente și plină de viață, este de asemenea un parfum fructat floral, cu note de vârf vesele și revigorante de portocală, mandarine și măr verde, note tandre și delicte de mijloc de iasomie și piersică, așezate pe o bază vaporoasă de mosc alb.

Ungaro Fruit d'Amour Green

Parfumurile din noua colecție Ungaro Fruit d’Amour au se pare toate șansele de a ne cuceri vara aceasta. Sunt curioasă care te va seduce și pe tine (poți încerca noile parfumuri Ungaro în magazinele Sephora, Douglas, Kendra și Debenhams) … eu vă voi dezvălui noua mea pasiune foarte curând!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Balmain x H&M

Tomorrowland
Următor

Tomorrowland sau puterile nebănuite ale viselor și visătorilor