/

Noile variante din gama Dove Purely Pampering

Dove Pure Pampering

Printre cei care m-au surprins placut la acest inceput de primavara se numara si Dove, cu noile sale variante din gama Purely Pampering. Ambalate de „Martisor”, noul gel de dus Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia si sapunul-crema Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine, alaturi de o viitoare superba magnolie, mi-au inseninat o zi mohorata la inceput de martie.

Ador florile de primavara in general – lalele, narcise, ghiocei… – dar magnoliile sunt cele mai frumoase. In fiecare an, abia astept luna aprilie, momentul in care infloresc magnoliile de pe bulevardul Dacia. Este un moment ce ma trimite cu gandul la copilarie (priveam acesti copaci in fiecare zi cand ieseam in parcul de langa casa), la adolescenta (in drumul catre scoala trecem tot prin fata acestor magnolii) si imi da o stare de spirit pozitiva, marcand intr-un fel trecerea in cel mai frumos anotimp.

Magnolia Bd Dacia - Dove Purely Pampering

De aici si senzatia minunata pe care am avut-o descoperit noua varianta a gelului de dus Dove Purely Pampering cu arome de fistic si magnolie. Suna tentant, nu-i asa? Mai ales ca vorbim de un gel de dus Dove, cu o formula unica pentru hidratarea intensa a pielii chiar in timpul dusului.

Noul sapun Dove Purely Pampering cu lapte de cocos si iasomie este de asemenea un regal al simturilor. Parfumul delicat de iasomie iti da o senzatie placuta de relaxare si rasfat, in timp ce laptele de cocos contribuie la hidratarea pielii.

noile variante Dove Purely Pampering

Va recomand noile arome delicioase Dove Purely Pampering si sunt sigura ca nu le veti putea rezista. Si pentru ca pentru mine au fost anul acesta „vestitorii primaverii” va las in continuare cu o melodie de sezon.

)

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ceai Tea Forte Noir degustare
Anterior

Povesti la un ceai cu fetele

Need for Speed: Inceputuri
Următor

Recomandare film -
Need for Speed: Inceputuri