Nicole Kidman pentru Jimmy Choo

Toata lumea a remarcat la Cannes pantofii afisati cu gratie de Nicole Kidman, dar mai ales faptul ca absolut toti cei purtati pe covorul rosu apartineau brandului Jimmy Choo. Atunci a venit si anuntul colaborarii dintre acestia – Nicole devenind imaginea Jimmy Choo in campania toamna/iarna 2013 – 2014.

Iata ca au fost dezvaluite si primele imagini din campania Jimmy Choo pentru care Nicole Kidman a suferit o transformare majora. Actrita afiseaza acum o coafura bob, foarte chic, adaptatat atitudinii de vampa din clipul publicitar.

Campania Jimmy Choo este inspirata de tematica filmelor noir si de eroinele feminine si seducatoare ale lui Hitchcock.Nicole Kidman a reusit sa surprinda si sa transmita exact spiritul si caracterul colectiei toamna/iarna 2013-2014 Jimmy Choo: puternic, sexi si misterios.

Mie personal imi place Nicole Kidman foarte foarte mult, ii admir capacitatea uluitoare de a se transforma si a se adapta oricarui rol – a jucat la fel de bine femei puternice si seducatoare, naive si inocente, si nu i-a fost teama sa accepte roluri de femei neatragatoare. Acum abia astept sa o vad in rolul incantatoarei Grace Kelly in Grace of Monaco, care va fi lansat in ianuarie 2014.

Voi ce parere aveti de campania de toamna – iarna si de piesele viitoarei colectii Jimmy Choo?

Foto via VogueUK

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 noutati chic

Următor

Aromele gradinilor britanice – Yardley London