New Starbucks in town

Milioanelor de oameni care intrau zilnic in cele peste 20.500 de cafenele Starbucks din 65 de tari din lume li se alatura inca cateva mii bune, dintre cei peste 8.000 de angajati ce lucreaza in cladirile Novo Park, din Bucuresti.

Pe 30 septembrie, Starbucks a inaugurat prima sa cafenea din Pipera, in cladirea D a ansamblului de birouri Novo Park. Mii de oameni mai fericiti dimineata, grabindu-se spre birou cu celebrul pahar alb din carton cu si mai celebrul sau logo verde cu Sirena, in mana.

Si nu este de mirare faptul ca anual peste 5 miliarde de astfel de pahare parasesc cafenele Starbucks… cafeaua lor este apreciata chiar si de cele mai cool vedete de la Hollywood si nu numai : Sarah Jessica Parker sau Carrie Bradshaw in Sex and the City, Anne Hathaway si Meryl Streep in The Devil wears Prada, Tom Hanks in You’ve got mail, Patrick Dempsey si Michelle Monaghan in Made of Honor, Sandra Bullock in The Proposal…

01_Starbucks addicts_SJP_Devil wears Prada_Patrick Dempsey

Eu m-am delectat deja cu primul Pumpkin Spice Latte la noul Starbucks Novo Park si presimt ca nu va trece mult timp pana la urmatoarea cafea in paharul alb cu verde… Voi cat rezistati fara Starbucks ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Dior Beauty Journey @ Douglas Promenada

Următor

L’Oreal Paris lanseaza Collection Exclusive Pure Reds