New look: bob lung

New look: bob lung

Am decis eu în decembrie că ar fi momentul perfect pentru o schimbare, pentru un new look, o tunsoare bob lung pe care mi-o doream de foarte multă vreme, dar pentru care nu mă simțisem suficient de pregătită.

Dacă ați avut sau aveți părul lung, sunt convinsă că îmi înțelegeți ezitările… să te tunzi scurt este un pas important! Decembrie a fost însă o lună plină de schimbări și experiențe noi, așa că iată că am făcut-o și pe asta.

Responsabili pentru sau autorii acestui new look sunt cei de la Sublime Maison de Beauté – un salon cochet aflat în zona Dorobanți, cu un personal amabil și foarte talentat (mie nu mi se întâmplă foarte des să plec zâmbind de la coafor, și mai rar să-mi păstrez zâmbetul și după primele spălări, așa că îi recomand cu încredere).

CITEȘTE ȘI: Cum poti avea un Ombre ca Rihanna cu L’Oreal Preference

New look: bob lung New look: bob lung New look: bob lung new look_long bob new look_long bob new look_long bob new look_long bob

E o schimbare destul de semnificativă, ținând cont de faptul că nu îmi mai pot prinde – pentru moment – părul în coadă (și în orice al mod, presupune o muncă semnificativă și o cantitate însemnată de agrafe), dar sunt încântată pentru că există numeroase posibilități de styling pentru acest bob lung (cu placa sau ondulatorul, cu volum sau fără, drept, cu bucle sau onduleuri vagi, într-un coc chic… și lista poate continua).

CITEȘTE ȘI: Experiența tratamentului cu Botox pentru păr

Vă las mai jos un mic colaj pentru inspirație, dacă aveți chef de o schimbare de look și vă tentează un bon lung în 2016.

colaj long bob styling

Credit foto: Mircea Ciolpan

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Beauty:
Cum putem avea un păr strălucitor în sezonul rece
7 produse preferate Collistar
5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece
Beauty news: Tesori d’Oriente
60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Cum să începi ziua minunat cu Dove DermaSpa
Experiența tratamentului cu Botox pentru păr
Cum scapi de celulită…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

  1. frumos bob. :) eu, ca să ajung la lungimea asta artrebui să-l las să crească. l-am tuns bob asimetric, acum vreo doi ani și de-atunci așa a rămas. uneori mi-e tare dor de vechea coamă ciufulită…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

smart lachicboutique
Anterior

Ultimul weekend cu soare din 2015

December Beauty Bloggers Meeting 4
Următor

De ce iubesc luna decembrie – #DBBM4