Never lose FOCUS
(sau filmul de vineri)

Mi-era sincer dor de un film lejer de actiune cu Will Smith (care arata din nou «proaspat», nu batran si sfarsit ca in After Earth), cu rasturnari de situatie spectaculoase si o prezenta feminina ce-l completeaza perfect pe eroul central, si l-am descoperit in noua pelicula distribuita in Romania de Freeman Entertainment, Focus, ce se lanseaza vineri, 27 februarie, in cinematografe.

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al inselaciunilor, care se indragosteste de o novice, Jess (interpretata de frumoasa Margot Robbie). Ea se apropie un pic prea mult, invatand trucurile meseriei de la maestru, iar acesta se sperie si se rupe de ea intempestiv. Trei ani mai tarziu, Jess, devenita o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miza mare. Prinsa in cea mai periculoasa si curajoasa schema a lui Nick, ea are acum ocazia sa i-o plateasca cu aceeasi moneda.

Ce se va intampla in continuare, alegerile personajelor si deznodamantul acestei scheme majore, le descoperiti la cinema. Filmul va rula inclusiv in T Imax, incepand din weekend-ul acesta.

Focus este un film amuzant, cu rasturnari de situatii neasteptate, realizat de aceeasi echipa careia ii datoram si Crazy, Stupid, Love (pe care eu l-am adorat !)… ce ziceti ? tentate sa il vedeti ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife #6

Următor

Pregatiri pentru sezonul estival II: o forma de invidiat cu programul de fitness al lui Beyonce