Ne vedem la MakeUpFest?

Stiu ca suntem abia la inceputul saptamanii, dar ce mod mai bun de a ne motiva si ridica moralul decat planurile pentru urmatorul weekend. Iar planuri pentru urmatorul weekend trebuie sa includa si o incursiune in lumea machiajului (mai ales pentru pasionate, dar nu numai), la MakeUpFest 2014.

MakeUpFest 2014 se desfasoara pe 25 si 26 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. In cele doua zile, poti descoperi noi produse de makeup Sephora, Paese, Malu Wilz, Numeric Proof, Axelle, Inglot, Melkior, Dr Grandel (si lista poate continua), poti beneficia de reduceri si preturi speciale, poti participa la concursuri, prezentari si masterclass-uri de machiaj.

Pe scurt, pe 25 si 26 octombrie, intre orele 9:00 si 18:30, ai parte de un program exclusiv de machiaj, in toate formale sale.

Ce mi se pare si mai interesant si va sugerez sa nu ratati oportunitatea de a beneficia gratuit de o schimbare de look. Daca iti doresti un look diferit toamna aceasta, nu trebuie decat sa vii la MakeUpFest si sa profiti la maxim de sfaturile si produsele pe care makeup artistii ti le pun la dispozitie, in cadrul Atelierului de Makeup (il gasesti la etajul 1 al Palatului Copiilor).

Ne vedem deci la MakeUpFest?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Ropharma (incheiat) - Cum combatem astenia de toamna

Următor

3 tinute de toamna din denim