Ne vedem la Digital Divas by AVON 2016

Digital Divas by AVON

 

Și anul acesta, avem parte de cel mai glamour eveniment al online-ului « feminin », Digital Divas by AVON apropiindu-se cu pași repezi. Pe 20 mai, la Palatul Bragadiru.

Mă apucă nostalgia pentru că am ratat ediția de anul trecut din cauza unei escapade pe meleaguri grecești insorite. Deși « ratat » nu este cuvântul potrivit pentru că am avut ocazia să urmăresc întreaga conferință și gala de decernare a premiilor, pe terasa vilei, în compania unei ploi torențiale, datorită transmisiei live de la eveniment. Iar vremea, pentru acele câteva ore, a ținut cu ei, deși nu pot spune că am regretat. Așa că, dacă lipsești motivat, să nu uiți că și anul acesta poți urmări live conferința și gala Digital Divas by Avon pe site-ul oficial.

Digital Divas by AVON este întradevăr un eveniment pe care să nu îl ratezi: pentru a cunoaște persoane relevante din domeniul digital și nu numai, vedete și personalități care ne inspiră, oameni care au ceva povestit, pentru a împărtăși experiențe, și de ce nu, pentru a revedea cunoștințe mai vechi, pe care altfel nu reușești niciodată să le întâlnești în tihnă.

Tema conferinței Digital Divas de anul aceste este The Dreamers, The Doers, The Trendsetters, din fiecare categorie fiind selectați vorbitori pertinenți, care ne vor împărtăși experiențele lor și cele mai bune idei pentru o prezență relevantă în mediul online.

Lista completă a speaker-ilor este disponibilă pe site… Eu sunt foarte încântată că o voi asculta din nou pe Andreea Esca (îmi amintesc că mi-a plăcut enorm intervenția ei la prima ediție Digital Divas) și că îl voi cunoaște pe Alexander Giantsis, directorul comercial al brandului Mary Katrantzou (sunt extrem de curioasă să descopăr ideile și viziunea unui reprezentant al uneia dintre marile case de modă internaționale).

Alexander va vorbi despre experiența internațională în industria modei de lux, despre strategia de dezvoltare din spatele unui brand internațional și despre ingredientele care fac un brand relevant într-o eră în care strategia de comunicare este dominată de social media, iar exercițiul comercial este reinterpretat de online shopping.

Alexander Giantsis, Mary Katrantzou

Așadar, cu cine mă văd pe 20 mai, la Palatul Bragadiru, la Digital Divas by AVON ediția 2016? Eu oricum vă voi ține la curent cu cele mai fierbinți subiecte, de la fața locului, fiind anul acesta blogger ambasador al evenimentului.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

creme hidratante_Caudalie Vinosource
Anterior

Hidratare în roz

InstaLife_15
Următor

InstaLife #15