Natura, inspirație pentru noua colecție Parfois toamnă-iarnă 2019-2020

Unul dintre brandurile pe care le iubesc și urmăresc în permanență este Parfois. Ador gențile, pălăriile, pantofii, eșarfele, ochelarii de soare și, mai nou, hainele lor.

În fiecare sezon am cel puțin două piese favorite din colecția Parfois, pe care le port în fel și chip. Vă imaginați deci că am studiat în amănunt și îndelung noua colecție Parfois toamnă-iarnă 2019-2020.

Intitulată HERE, noua colecție Parfois toamnă-iarnă 2019-2020 include toate elementele necesare pentru un upgrade al garderobei în tendințele sezonului, dar și un rasfăț personal cu piese vestimentare și accesorii descinse parcă de pe catwalk.  

Culorile pământului și naturii în noua colecție Parfois

De la nuanțe calde de brun la verdele de care frunzele se despart la început de toamnă, culorile pământului și ale naturii se regăsesc pretutindeni în noua colecție Parfois.

Mixul de auriu, maro, pământiu, bej, gri muștar sau grej, cu accentele clasicelor nonculori alb și negru, fac ca această colecție atât de ușor de combinat și asortat.

M-am îndrăgostit de pălăriile din fetru în nuanțe de brun și bej, de gențile cu modele clasice reinterpretate și modernizate prin accente și materiale speciale… Modele chic-clasic de genți crossbody, rucsacuri urbane elegante, genți de umăr casual pentru oraș și plicuri pline de imaginație  promit ca fiecare ținută de toamnă-iarnă să fie completată într-un mod stylish, firesc și natural.

Auriul solar strălucește în noua colecție de bijuterii

Auriul este culoarea-vedetă în acest sezon, în deplină armonie cu cromatica pieselor vestimentare și a genților Parfois. În colecția de bijuterii Parfois toamnă-iarnă  2019-2020 am regăsit același mix de clasic și modern. Îmi plac piesele elegante cu forme geometrice, texturile și detaliile delicate completate de perle și pietre fine. 

Wildlife: animal print omniprezent

Ador accentele animal print ale accesoriilor din noua colecție Parfois: genți, eșarfe, pantofi… Actual și atât de potrivite în jungla urbană.

Se poartă layerele

Layerele sunt esențiale în sezonul rece în ceea ce privește vestimentația. Noua colecție Parfois se invită să te joci cu texturi contrastante, dar care se completează într-un mod foarte chic. Mixul de proporții și texturi creează personalitate și siluete aparte, naturale, confortabile, gata de explorare.

Și colierele se construiesc sezonul acesta în layere: diferite modele, lungimi, texturi și finisaje care se pun reciproc în evidență. Și punctează zntr-un mod foarte actual orice ținută.

Ce culori preferi tu sezonul acesta și care dintre trendurile de mai sus ți se potrivește?

 

CITEȘTE ȘI: Fall look – 3 piese care să nu îți lipsească sezonul acesta

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 motive să participi la Sauna Fest la Therme

Următor

On my shopping list this fall: noul iPhone 11