My Energycode for a perfect hair

Părul este o carte de vizită, am mai menționat acest lucru și îl reafirm, fiind unul dintre primele detalii pe care le observă oricine, chiar și într-o fotografie (și toate (re)cunoaștem „importanța” și influența instagram-ului în ziua de astăzi!).

Dacă observi că în ciuda eforturilor tale, vârfurile despicate și firele rebele își fac de cap, iar coafura nu este niciodată așa cum ți-ai dorit, îți recomand să încerci o rutină de îngrijire și styling personalizată semnată System Professional. Parul fiecărei persoane are un profil unic de energie – nimic neașteptat până acum – care îi determină elasticitatea, starea de sănătate și manevrabilitatea. Specială este analiza diagnostic pe baza căreia ți se prescrie un EnergyCode propriu, un un tratament personalizat în mai mulți pași pentru părul tău.

Diagnosticul realizat de expertul System Professional include un chestionar și o analiză a aspectului general și în amănunt al firelor de păr: de la modul în care arată vârfurile la obiceiurile de curățare, îngrijire și styling, toate aceste elemente sunt luate în considerare și constituie fundamentul rutinei personalizate EnergyCode by System Professional. Analiza în 3 pași pornește de la scalp, trecând apoi la structura părului și în final la textură și cuticulă.

        Acesta este my EnergyCode

Primele 3 elemente din EnergyCode reprezintă rutina obișnuită de îngrijire – un șampon, în cazul meu din gama R – Repair, de reparare, destinată părului deteriorat, balsam, din gama C – Color Save, destinată părului vopsit, pentru protejarea culorii și un serum din gama X – Extra, disponibilă în saloane, un spray pentru strălucire și netezire, care se aplică după șampon și balsam, clătindu-se la final.

Pentru îngrijire și transformare, uleiul restructurant din gama L – Luxe oil este următorul produs din EnergyCode-ul meu, un tratament leave-in cu multiple beneficii: hranire, disciplinarea firelor rebele, strălucire, protecție UV…

Pentru finisare, produsul din EnergyCode-ul meu personalizat este H5 (din gama H – Hydrate), poate și pentru că dintotdeauna am avut probleme cu nivelul de hidratare al firelor de păr.

Anul acesta, System Professional a lansat și o nouă gamă modernă de styling,  ce include 3 linii de produse ultra-personalizate, inspirate de conceptul produselor de make-up: BB – Beautiful Base nu încarcă părul, pentru un styling lejer; CC – Creative Care conferă strălucire și netezire; DD – Dynamic Definition pentru o coafură definită și rezistentă. Infuzate cu ingrediente de ultimă generație, produsele celor 3 linii oferă atât îngrijire și protecție părului în timpul stylingului, cât și fixare și susținere.

În EnergyCode-ul meu s-au regăsit 2 produse din noua gamă de styling: gelul hidratant pentru protecție termică și styling natural (BB61 – Styling Hydro-gel) și balsamul uscat (CC61 – Dry Conditioner).

Eu am beneficiat de diagnostic si un ritual complet conform EnergyCode-ului meu la Gett’s Color Bar din Park Lake, iar rezultatul a fost mult peste așteptări (părul moale, plăcut la atingere, perfect coafat, culoarea strălucitoare, deși nu era proaspăt vopsit…), de aceea vă si recomand System Professional.

  

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Everyone is Jo Malone fan

Următor

Din vremuri străvechi – experiența mea la restaurantul tREI