Mulaj Couture – croitorie fara probe

In Aventura urbana Lipton din weekend, am descoperit un loc de care nu puteam sa nu va povestesc, un loc special si la care as fi apelat de multe ori, daca as fi stiut de existenta lui. Este vorba de Mulaj Couture, un atelier de croitorie pe comanda care a introdus un sistem unic si inovator de proba, care nu necesita prezenta clientei.

Ce inseamna croitorie fara probe va intrebati si cum este posibila realizarea unei piese de imbracaminte fara nicio proba? Foarte simplu, prin utilizarea unui mulaj pe corpul clientei. Acest mulaj se realizeaza intr-o sedinta de aproximativ 40 de minute si este un colaj din banda adeziva peste un tricou foarte mulat care se aplica pe piele. La final, spatele tricoului astfel  „decorat” este taiat pentru a fi dezbracat, iar apoi este reasamblat in atelier si umplut cu o vatelina speciala.

Pe mulajul realizat se poate croi orice piesa vestimentara cu exceptia pantalonilor, pentru moment, desi proprietarii cerceteaza si aceasta posibilitate evident.

Avantajele metodei propuse de Mulaj Couture sunt multiple, dar apreciez in primul rand economia de timp, substantiala mai ales daca este vorba de o garderoba completa de sezon  sau de o piesa mai complicata, cum ar fi o rochie de ocazie, care necesita mai multe probe pe parcursul creatiei.

Atelierul Mulaj Couture se afla in zona Vatra Luminoasa, pe strada Arh. Gheorghe Mandrea nr.11, iar detalii gasiti pe pagina lor de Facebook. Cu sezonul nuntilor si al petrecerilor care se apropie ma gandesc ca multe dintre voi vor gasi solutia salvatoare la Mulaj Couture.

Voua cum vi se pare conceptul Mulaj Couture, eu il gasesc genial?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Aventura urbana Lipton

Următor

Recomandare film - Star Trek In intuneric